Η Samsung Electronics Hellas, Επίσημος Χορηγός “Change Makers” της Vogue Greece

Η Samsung Electronics Hellas, Επίσημος Χορηγός “Change Makers” της Vogue Greece

Η Samsung Electronics Hellas στήριξε, ως Επίσημος Χορηγός Τεχνολογίας, την διοργάνωση του πρώτου “Change Makers” της Vogue Greece, με κεντρική προσκεκλημένη μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της μόδας και των media, Anna Wintour. Εκπρόσωποι από το χώρο του πολιτισμού, της μόδας, της πολιτικής, των media κ.α., είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία της Samsung για ανατρεπτική καινοτομία που διαμορφώνει το μέλλον, και πως αυτή συναντά τη δημιουργικότητα και την τέχνη ενός εξίσου κορυφαίου brand, της Vogue.

Στο booth της Samsung Electronics Hellas, οι επισκέπτες του συνεδρίου ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα και τις ομιλίες της εκδήλωσης από την οθόνη της συναρπαστικής Samsung QLED 8K, γνώρισαν τη συνδεσιμότητα επομένου επιπέδου μεταξύ των λύσεων και προϊόντων της Samsung, και φωτογραφήθηκαν σε μια εντυπωσιακή λουλουδένια σύνθεση, μέσα από τον φακό της κάμερας επαγγελματικής απόδοσης του Galaxy Note10.

Το Galaxy Tab S6, αναδείχθηκε ως βασικό στοιχείο της εκδήλωσης, από την παρουσιάστρια του συνεδρίου και βραβευμένη ηθοποιό, Μαρία Ναυπλιώτου, εξυπηρετώντας παράλληλα τον συντονισμό της ροής από τη Θάλεια Καραφυλλίδου, Editor in Chief της Vogue Greece. Tο νέο tablet της Samsung δημιουργήθηκε για να εμπνέει, να μεγιστοποιεί κάθε είδους δυνατότητα και εμπλουτίζει την εμπειρία χρήστη.

Πιστή στο όραμά της να εμπνέει τους ανθρώπους και να δημιουργεί το μέλλον, η Samsung Electronics καθόλη τη διάρκεια των 50 χρόνων λειτουργίας της, στοχεύει σε έναν καλύτερο κόσμο γεμάτο πλουσιότερες ψηφιακές εμπειρίες μέσω πρωτοποριακής τεχνολογίας και καινοτόμων προϊόντων.

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment