Η SOEDESCO θα εκδώσει το HammerHelm

Η SOEDESCO θα εκδώσει το HammerHelm

 Η SOEDESCO ανακοίνωσε σήμερα την συνεργασία της με το ανεξάρτητο στούντιο ανάπτυξης SuperSixStudios για την κυκλοφορία του third person city building RPG «HammerHelm». Το παιχνίδι βρίσκεται στο Early Access της υπηρεσίας Steam, έχοντας καταγράψει 99 βαθμολογίας και θετικό ποσοστό 83%. Από την εμφάνιση του στο Early Access το 2017, το παιχνίδι έχει υποστεί πάνω από 450 updates, στα οποία περιλαμβάνονται νέες αποστολές, νέα τέρατα, βελτιώσεις στις μάχες και άλλα. Σε αυτήν τη φάση της ανάπτυξης του, το HammerHelm προσφέρει ήδη ένα περιπετειώδες gameplay με πολλά για να εξερευνήσει και να χτίσει ο παίκτης.

 

Oneman Project

 

Το SuperSixStudios είναι ένα στούντιο ανάπτυξης με ένα και μοναδικό μέλος, τον Jonathan Hanna. Αυτός είναι ο αφοσιωμένος developer του παιχνιδιού από το 2014 και νοιώθει ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί με την SOEDESCO: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τη SOEDESCO για να βελτιώσω το παιχνίδι σύμφωνα με τις επιθυμίες του κοινού. Η SOEDESCO θα εκμεταλλευτεί τη δυναμική του παιχνιδιού και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την περίοδο κατά την οποία θα βρίσκεται σε Early Access». Από την πλευρά του, ο Bas de JongeMarketing Manager στην SOEDESCO, ανυπομονεί να ξεκινήσει την περιπέτεια του με το HammerHelm: «Με δεδομένο το γεγονός ότι το HammerHelm έχει ήδη μια αφοσιωμένη κοινότητα στην υπηρεσία Steam, ανυπομονούμε να εμπλακούμε μαζί τους και να ακούσουμε τα σχόλια τους. Μαζί με τον Jonathan, είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να τελειοποιήσουμε το παιχνίδι για να κυκλοφορήσει όπως πρέπει».

 

Οι περιπέτειες των νάνων

 

Στο HammerHelm οι παίκτες δημιουργούν τον δικό τους νάνο και ξεκινούν μια νέα ζωή στην εξοχή. Εξορισμένοι από την πατρίδα τους επειδή πιστεύουν πως οι νάνοι μπορούν να ζήσουν και στην επιφάνεια, οι παίκτες αποκτούν την ευκαιρία να χτίσουν μια νέα πόλη που θα προσελκύσει και άλλους νάνους με την ίδια ιδεολογία. Ως αρχηγοί, οι παίκτες φροντίζουν την ασφάλεια και την ευτυχία των κατοίκων της πόλης ολοκληρώνοντας αποστολές που οδηγούν την πόλη σε ανάπτυξη. Όμως, καθώς η πόλη εξελίσσεται, το ίδιο εξελίσσονται και οι κίνδυνοι. Οι παίκτες πρέπει να πολεμήσουν εχθρούς και να ξεπεράσουν τους κινδύνους αυτού του νέου τόπου για να προστατέψουν την πόλη τους και το μέλλον της κοινότητας τους. Για να αποδείξουν ότι οι νάνοι μπορούν να ζήσουν στην επιφάνεια, οι παίκτες πρέπει να εξελίξουν την πόλη τους και να την κάνουν την καλύτερη πόλη της περιοχής.

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment