Η THQ Nordic αποκτά το Outcast IP από τους δημιουργούς του

Η THQ Nordic αποκτά το Outcast IP από τους δημιουργούς του

Η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η απόκτηση των πνευματικών δικαιωμάτων του Outcast από τους τρεις αρχικούς δημιουργούς του παιχνιδιού.

Την εξαγορά διαχειρίζεται η THQ Nordic AB, με έδρα το Κάρλσταντ της Σουηδίας, ενώ οι καθημερινές εργασίες (πωλήσεις και διανομή, εκτίμηση για την παραγωγή νέων τίτλων και περιεχομένου κτλ.) θα εκτελούνται από την THQ Nordic GmbH στη Βιέννη της Αυστρίας.

Τι είναι το Outcast

Στο καλύτερο adventure του 1999 σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης αναλαμβάνετε τον ρόλο του Cutter Slade, πρώην μέλους της SEAL του Αμερικανικού Ναυτικού, στο ταξίδι του στον εξωγήινο κόσμο Adelpha. Όταν η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο με μια ερευνητική συσκευή που αποστέλλεται σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Cutter αναλαμβάνει να συνοδέψει 3 επιστήμονες κοντά σε μια μαύρη τρύπα και να τους επιστρέψει όλους με ασφάλεια στη Γη. Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια αποστολή – περίπατο που ο Cutter κατάφερε να περιπλέξει… Καταραμένος να είσαι, Cutter…

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment