Η THQ Nordic υπογράφει συμφωνία παγκόσμιας διανομής με την Avalanche Studios για το Generation Zero

Η THQ Nordic υπογράφει συμφωνία παγκόσμιας διανομής με την Avalanche Studios για το Generation Zero

Η THQ Nordic βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή μιας συμφωνίας με την Avalanche Studios για την παγκόσμια διανομή του Generation Zero, του εκρηκτικού open world action game του στούντιο, το οποίο διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική Σουηδία της δεκαετίας του ’80.

 

 

«Αναπτύξαμε μια θετική και επιτυχημένη σχέση με τη διανομή του HunterCall of the Wild κι έτσι είμαστε ευτυχισμένοι που θα συνεργαστούμε ξανά με την THQ και το νέο μας IP, το Generation Zero. Με έναν ισχυρό συνεργάτη όπως η THQ μπορούμε να επικεντρωθούμε απόλυτα σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα – να δημιουργούμε φανταστικές εμπειρίες με τα παιχνίδια μας,» λέει ο Pim HolfveCEO της Avalanche Studios.

 

«Με δεδομένο ότι είμαστε λάτρεις του είδους Weird Science με το οποίο ασχολούνται τα τελευταία χρόνια οι Σκανδιναβοί φίλοι μας, είναι συναρπαστικό που θα προσφέρουμε στους παίκτες την πρώτη τους ευκαιρία να δοκιμάσουν το Generation Zero από κοντά, στο περίπτερο της THQ Nordic στη Gamescom», συμπληρώνει ο Jan BinsmaierPublishing Director της THQ Nordic.

 

Το Generation Zero βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη για τα PCs, το PlayStation 4 και το Xbox One. Θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο μέσα στο 2019.

 

Τι είναι το Generation Zero

 

Ζήστε ένα εκρηκτικό παιχνίδι παίζοντας τη γάτα με το ποντίκι σε έναν αχανή, ελεύθερο προς εξερεύνηση κόσμο. Σε αυτήν την αναπαράσταση της Σουηδίας της δεκαετίας του ’80, εχθρικές μηχανές έχουν εισβάλει στο γαλήνιο τοπίο κι εσείς πρέπει να αντισταθείτε και να ξεδιπλώσετε το μυστήριο της υπόθεσης. Χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες τακτικές ανταρτοπόλεμου, θα μπορέσετε να παρασύρετε, να ακινητοποιήσετε ή να καταστρέψετε τους εχθρούς σε έντονα, δημιουργικά sandbox skirmishes.

 

Αναλάβετε την αποστολή μόνοι σας ή συνεργαστείτε με τρεις ακόμα φίλους σας στο αρμονικό coop multiplayer. Συνεργαστείτε και συνδυάστε τις μοναδικές για τον καθένα δεξιότητες ώστε να εξοντώσετε τους εχθρούς, να στηρίξετε χτυπημένους φίλους αναζωογονώντας τους και να μοιραστείτε τα λάφυρα μετά την ήττα του εχθρού.

 

Όλοι οι αντίπαλοι εξομοιώνονται σταθερά στον κόσμο και περιφέρονται στο τοπίο με συγκεκριμένο σκοπό. Όταν καταφέρνετε να καταστρέψετε ένα συγκεκριμένο εχθρό, είτε αυτό είναι άρμα μάχης, είτε οπλικό ή ανιχνευτικό σύστημα, η ζημιά είναι μόνιμη. Οι εχθροί θα έχουν τα ίδια σημάδια όταν θα τους αντιμετωπίσετε ξανά, είτε αυτό γίνει σε μερικά λεπτά, ώρες ή και εβδομάδες αργότερα.

 

Εξερευνήστε έναν αχανή κόσμο, ο οποίος απεικονίζεται με τη βραβευμένη μηχανή Apex, ο οποίος διέπεται από σταθερό κύκλο ημέρας και νύχτας με απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, περίπλοκη συμπεριφορά εκ μέρους της τεχνητής νοημοσύνης, εξομοιωμένους κανόνες βαλλιστικής, άκρως ρεαλιστικούς ήχους και ένα δυναμικό soundtrack της δεκαετίας του ’80. Στο Generation Zero, ζωή σημαίνει επικράτηση.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment