Η Tripwire Interactive ανανεώνει τη συνεργασία της με την Koch Media

Η Tripwire Interactive ανανεώνει τη συνεργασία της με την Koch Media

Η Tripwire Interactive, εταιρία έκδοσης και ανάπτυξης παιχνιδιών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Koch Media / Deep Silver Inc., για το επερχόμενο shARkPG παιχνίδι Maneater, αλλά και για το Chivalry 2 – το οποίο ανακοινώθηκε για τα PCs στην E3 2019 ως ένας τίτλος που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Περισσότερες πληροφορίες για τους τίτλους θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Η Koch Media / Deep Silver θα αναλάβει όλες τις δραστηριότητες που αφορούν στην εμπορική έκδοση του καταλόγου του 2020 σε όλο τον κόσμο.

 

«Είμαστε χαρούμενοι που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με την Tripwire Interactive για την επερχόμενη κυκλοφορία του Maneater, αλλά και για άλλους τίτλους», είπε ο Klemens Kundratitz, γενικός διευθυντής της Koch Media. «Οι ομάδες μας, οι οποίες ήδη γνώρισαν την επιτυχία με την κυκλοφορία του Killing Floor 2 σε όλο τον κόσμο, μοχθούν για να υποστηρίξουν την ομάδα της Tripwire Interactive με την εμπειρία που διαθέτουμε στη διανομή και στην προώθηση των επερχόμενων τίτλων της».

 

Ο John Gibson, γενικός διευθυντής της Tripwire Interactive, προσθέτει: «Είναι συναρπαστικό που διευρύνουμε τη συνεργασία μας με την Deep Silver για να φέρουμε τον πρωτοποριακό τίτλο Maneater, καθώς και άλλα παιχνίδια, στα εμπορικά καταστήματα φέτος. Το βάθος της εμπειρίας της Deep Silver και η ικανότητα της να προσφέρει υπέροχα παιχνίδια στα καταστήματα, την καθιστούν ένα σπουδαίο συνεργάτη για τους επερχόμενους τίτλους μας».

 

Το Maneater οδηγεί τους παίκτες σε ένα ταξίδι ανακάλυψης άγνωστων νερών. Ο πρωτοποριακός τίτλος έχει στρέψει ήδη τους προβολείς προς το μέρος του σε διάφορες εκδηλώσεις το 2019. Η Day One έκδοση του Maneater, η οποία προσφέρει ειδικά bonus εξέλιξης, είναι ήδη διαθέσιμη για προ-παραγγελία σε επιλεγμένα καταστήματα.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment