Η Xiaomi ανακοίνωσε το Black Shark Gaming Smartphone!

Η Xiaomi ανακοίνωσε το Black Shark Gaming Smartphone!

Σε πρόσφατο event της Xiaomi στην Κίνα πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το Xiaomi Black Shark το οποίο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την Black Shark Technology!

Το συγκεκριμένο smartphone θα διαθέτει οθόνη 6 ιντσών στα 2160×1080 pixel ανάλυση, θα φοράει τον Snapdragon 845 με την Adreno 630 και απο μνήμη θα έχει μπόλικη και σε RAM (8GB) αλλά και σε χώρο αποθήκευσης (128GB).

 

Στο θέμα κάμερα επίσης βλέπουμε high end χαρακτηριστικά με διπλή 12MP+20MP με f/1.75 και μπροστινή κάμερα 20MP με f/2.2!

Επίσης θα διαθέτει δακτυλικό αποτύπωμα και μπαταρία στα 4.000 mAh. Όλα αυτά συνδυασμένα με ένα gaming design θα βάλουν την εταιρία στων χώρο των games πολύ δυναμικά.

Η τιμή του θα ξεκινάει από τα 479$ για την έκδοση με τα 6GB Ram και θα φτάνει μέχρι τα 559$ στην καλύτερη έκδοση. Δεν ξέρω αν θα είναι razerphone killer αλλά θέλω να το δοκιμάσω σίγουρα!

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment