Θα χρησιμοποιούσατε έναν δονητή με κάμερα;

Θα χρησιμοποιούσατε έναν δονητή με κάμερα;

Άκρως προσωπικά δεδομένα τα οποία όμως μπορεί να βρεθούν σε “λάθος χέρια”. Μία βρετανική εταιρεία ασφαλείας υποστηρίζει ότι, το λογισμικό του δονητή που έχει ενσωματωμένη κάμερα, μπορεί πολύ εύκολα να υποκλαπεί με αποτέλεσμα το άκρως ευαίσθητο ροζ βίντεο που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά το γυναικείο σώμα στον οργασμό, να “ανέβει” στο Ιντερνέτ και να τον δουν ουκ ολίγοι…

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα “Bild”, ο δονητής που είναι εξοπλισμένος με κάμερα είναι ο “Siime Eye” , δημιούργημα της εταιρείας “Svakom” και το κόστος του φθάνει τα 219 ευρώ . Διαθέτει κάμερα με την οποία τραβάει φωτογραφίες και βίντεο και το υλικό το στέλνει μέσω Wi-Fi σε smartphone, tablet ή στον υπολογιστή.

Η αγγλική εταιρεία ασφαλείας “Pen Test” κρούει τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας ότι υπάρχουν σοβαρά κενά ασφαλείας σε ότι αφορά τον δονητή – κάμερα αφού χωρίς μεγάλη προσπάθεια, μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στο… πιπεράτο υλικό.

“Όταν το χρησιμοποιεί ένα άτομο, κάποιος άλλος μπορεί να βλέπει το βίντεο”, δήλωσε ο Κεν Μούνρο , ιδρυτής της εταιρείας “Pen Test Partners” καλώντας την “Svacom” να λάβει άμεσα μέτρα ασφαλείας.

protothema.gr

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: