Κερδίστε ένα OMEN X Gaming Desktop από την HP!!!

Κερδίστε ένα OMEN X Gaming Desktop από την HP!!!

Οι προσφορές του Steam Summer Sale βρίσκονται προ των πυλών: Από τις 22 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2017 κρατήστε και πάλι σφιχτά τα πορτοφόλια σας, καθώς κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτές τις προσφορές.

Αυτό το καλοκαίρι, όμως, έρχεται με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις:

Ταυτόχρονα με το Steam Summer Sale σας περιμένει και μια αποκλειστική δράση της paysafecard. Πρόκειται για τη δράση paysafecard PINFERNO!

 

PINFERNO – Οι κωδικοί PIN σας φέρνουν καυτά δώρα!

Οι πραγματικοί παίκτες δεν πρέπει με τίποτα να χάσουν αυτή τη δράση, καθώς το PINFERNO δεν σας προσφέρει μόνο την ευκαιρία να χαρείτε τις προσφορές του Steam Summer Sale. Εκτός αυτού, κάθε αγορά που κάνετε στη δράση πωλήσεων του Steam σας προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσετε μεγαλειώδη δώρα.

Κι όταν λέμε μεγαλειώδη, το εννοούμε κυριολεκτικά, καθώς για κύριο έπαθλο κληρώνουμε ένα OMEN X Gaming Desktop από την HP, ένα μεγαλειώδες εργαλείο για να απογειωθείτε στον κόσμο των παιχνιδιών!

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Windows® 10 Home 64
  • Επεξεργαστής Intel® Core™ i7-6700K
  • Κάρτα γραφικών Dual NVIDIA® GeForce® GTX 1070
  • DDR4-2133 SDRAM, 32 GB (4 x 8 GB)
  • 512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD & 3 TB SATA HDD

 

Δεν τελειώσαμε, όμως, ακόμα.

Επιπλέον κληρώνουμε 50 κωδικούς PIN της paysafecard των 10 Ευρώ.

Η συμμετοχή δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη:

Πρέπει μόνο να πληρώσετε με paysafecard στις προσφορές Summer Sale του Steam. Έπειτα εισάγετε τον σειριακό αριθμό κάθε κωδικού PIN της paysafecard που χρησιμοποιήσατε στη σελίδα του διαγωνισμού μας.

Συμβουλή: Όσο περισσότερους σειριακούς αριθμούς καταχωρείτε, τόσο περισσότερο αυξάνονται φυσικά οι πιθανότητές σας να κερδίσετε ένα από τα καυτά μας δώρα! Επομένως, πάρτε αμέσως μια paysafecard από το πλησιέστερο σημείο πώλησης και βιαστείτε γιατί η δράση του PINFERNO ξεκινά σε λίγες μέρες!

Λεπτομέρειες εδώ

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment
  • Diamantis
    Posted at 00:36h, 23 June Reply

    Δεν θα γινω κουραστικος ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΛΩ! ευχαριστω πολυ φιλια στα μουτρα..

Post A Comment

%d bloggers like this: