Μήπως νοστάλγησες Max Payne?

Μήπως νοστάλγησες Max Payne?

Εγώ σίγουρα ναι καθώς έσκασε τυχαία στην οθόνη μου ψάχνοντας να αγοράσω παλιούς τίτλους games για να κάνω κάποιο βίντεο στο κανάλι. Η σειρά Max Payne έκανε πολλούς gamers να σκαλώσουν εκείνη  την εποχή με τα όμορφα γραφικά τον δυναμικό χειρισμό και την δράση που υπήρχε σχεδόν σε όλο το story.

Πάμε όμως να το θυμηθούμε μαζί…

Το πρώτο λοιπόν Max Payne της σειράς κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2001 και ήταν σκέτη τρέλα. Ο Max Payne λοιπόν ένας αστυνομικός της μυστικής υπηρεσίας αναγκάζεται να γίνει φυγάς καθώς του έστησαν παγίδα και τον κατηγόρησαν για την δολοφονία της οικογένειάς του. Κυνηγημένος λοιπόν από Μαφία και αστυνομία αναγκάζεται να πάρει το νόμο στα χέρια του. Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού η κίνηση slow motion που έκανε ο χαρακτήρας και δεν είχαμε δει κάτι ανάλογο μέχρι τότε:

Πλέον το βρίσκεται με τιμή 1.09€ εδώ: https://goo.gl/F2h8Gh

 

Δύο χρόνια αργότερα ο Max Payne επιστρέφει με το δεύτερο game με τίτλο The Fall of Max Payne. πρόκειται για ένα Story τύπου Film Noir όπου ο πρωταγωνιστής αφού επιστρέφει στη αστυνομία της Νέας Υόρκης αναλαμβάνει την επίλυση ενός φόνου. Μια Γυναίκα που θεωρούσε νεκρή θα κάνει την εμφάνισή της και θα παίξει βασικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Βρείτε το Max Payne 2: The Fall of Max Payne με τιμή 3.29€ εδώ: https://goo.gl/w6KDEJ

 

Ο τρίτος τίτλος της σειράς ήρθε το 2012 και ομολογώ δεν το έπαιξα αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω. Σαφώς πιο μοντέρνο και από τα προηγούμενα με το story να εξελίσσεται στο Sao Paolo της Βραζιλίας. Ο Max Payne πλέον δεν είναι αστυνομικός και χωρίς να έχει ξεπεράσει τα τραύματα του παρελθόντος, εθισμένος στα παυσίπονα μπλέκει σε νέες περιπέτειες.

 Βρείτε το Max Payne 3 με τιμή 4.48€ εδώ: https://goo.gl/FfgBv9

 

Δείτε επίσης: Θυμάστε το Banished

Βρείτε παλιούς τίτλους παιχνιδιών σε πολύ χαμηλές τιμές εδώ: https://goo.gl/Jd8pDr

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment