Μicro SD Pro Plus, Νέα κάρτα μνήμης με υψηλή ταχύτητα και μεγάλο χώρο αποθήκευσης

Μicro SD Pro Plus, Νέα κάρτα μνήμης με υψηλή ταχύτητα και μεγάλο χώρο αποθήκευσης

Η Samsung ανακοίνωσε παγκοσμίως τη νέα κάρτα μνήμης της με την ονομασία microSD PRO Plus 128GB. Έχοντας ως βάση τον τύπο μνήμης MLC NAND flash της Samsung, η συγκεκριμένη κάρτα μνήμης με χωρητικότητα 128GB, θέτει ένα ισχυρό νέο πρότυπο στις λύσεις μνήμης για πολυμέσα, παρέχοντας την υψηλότερη ταχύτητα και την μεγαλύτερη χωρητικότητα μέχρι σήμερα. Η νέα κάρτα απευθύνεται στην συνεχώς αυξανόμενη βάση καταναλωτών που χρησιμοποιεί κάμερες δράσης, drones, premium smartphones και φωτογραφικές μηχανές DSLR με δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγωγής βίντεο ανάλυσης 4Κ.

Με την παρουσίαση της νέας κάρτας μνήμης microSD 128GB, η Samsung παρέχει στους καταναλωτές το υψηλότερο επίπεδο λύσεων για κάρτες μνήμης, δίνοντας τη δυνατότητα απρόσκοπτης εγγραφής μεγάλων αρχείων, υψηλής ανάλυσης video και φωτογραφιών, καθώς και περιεχόμενο πολυμέσων για χρήση από τις σημερινές mobile συσκευές.

«Με την άφιξη των προηγμένων τεχνολογιών, όπως οι κάμερες δράσης και τα drones, οι καταναλωτές περιμένουν ακόμα περισσότερα από τις κάρτες μνήμης», δήλωσε ο Un-Soo Kim, Senior Vice President του τμήματος Branded Product Marketing, Memory Business στη Samsung Electronics. «Παρατηρούμε μία γρήγορη αύξηση στην εγγραφή και αναπαραγωγή 4Κ UHD video και ως εκ τούτου μία αυξανόμενη ανάγκη για κάρτες μνήμης με μεγαλύτερη χωρητικότητα και πιο γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς. Η παρουσίαση της δικής μας microSD 128GB, αποτελεί μέρος της δέσμευσής μας να δημιουργήσουμε τις καλύτερες κάρτες μνήμης, που απαντούν στις ταχέως εξελισσόμενες ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, καθώς και να ενισχύσουμε την ηγεσία μας στα επώνυμα προϊόντα μνήμης».

Η κάρτα μνήμης microSD PRO Plus 128GB αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στη σειρά Samsung PRO Plus, η οποία κυκλοφόρησε αρχικά με χωρητικότητες 32GB και 64GB το Μάιο 2015. Η microSD 128GB διαθέτει την υψηλότερη ποιότητα μνήμης τύπου MLC NAND flash και υπάγεται στην κατηγορία επιπέδου απόδοσης UHS-I Speed Class 3 (U3) και Speed Class 10, προσφέροντας τις πιο υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής με ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 95MB/s και 90MB/s αντίστοιχα.

Η νέα κάρτα μνήμης microSD PRO Plus 128GB είναι ιδανική για χρήση σε high-end smartphones και tablets, καθώς πληροί τις απαιτήσεις ασφάλειας, χωρητικότητας, απόδοσης καθώς και τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις, που συνδέονται με τα νέα καταναλωτικά προϊόντα ήχου και video, ειδικά όσο αφορά σε κάμερες δράσης και drones. Ο εξοπλισμός της νέας κάρτας μνήμης προσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης, αποθήκευσης και μεταφοράς επαγγελματικών φωτογραφιών, καθώς και εγγραφή και αναπαραγωγή 4Κ UHD video. Μπορεί επίσης, να εγγράψει έως και 3 ώρες και 50 λεπτά 4K UHD video ή 16 ώρες και 20 λεπτά Full HD video σε κάμερες δράσης, χωρίς την ανάγκη για αλλαγή ή αντικατάσταση της κάρτας μνήμης. Επιπλέον, η κάρτα μνήμης microSD PRO Plus 128GB μπορεί να αποθηκεύσει έως και 10.940 φωτογραφίες ή 30.670 MP3 τραγούδια βάσει των εκτιμώμενων ρυθμίσεων και παραμετροποιήσεων.

Η microSD PRO Plus 128GB έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατή με οποιαδήποτε συσκευή, η οποία έχει θύρα microSD. Παράλληλα, διαθέτει τις πρόσφατα αναβαθμισμένες λειτουργίες «Samsung 4-proof», που την καθιστούν αδιάβροχη (IEC 60529, IPX7) ανθεκτική στη θερμοκρασία και σε ακτίνες Χ καθώς και προστατευμένη από μαγνητισμό. Διαθέτει εγγύηση 10 χρόνων, καθώς επίσης η λειτουργία της είναι εγγυημένη σε θερμοκρασίες από -25°C έως 85°C (-13°F έως 185°F). Τα δεδομένα, που θα είναι αποθηκευμένα στην κάρτα, δεν θα επηρεαστούν από ακτίνες X και θα αντέξει έως και 15.000 gauss (μονάδες μαγνητικής επαγωγής), που ισούνται με έναν υψηλού πεδίου MRI σκάνερ.

Η νέα κάρτα μνήμης microSD PRO Plus 128GB της Samsung θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 50 χώρες συμπεριλαμβανομένων της Κίνας, της Ευρώπης, της Κορέας, των ΗΠΑ και άλλων.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage-accessories/MB-MD128DA/AM

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment
  • Pingback:Μicro SD Pro Plus, Νέα κάρτα μνήμης με υψηλή ταχύτητα και μεγάλο χώρο αποθήκευσης | to-kounavi.gr
    Posted at 02:53h, 25 December Reply

    […] Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο: Techsmart […]

Post A Comment

%d bloggers like this: