Νέα «βουτιά» 10% για το Bitcoin

Νέα «βουτιά» 10% για το Bitcoin

Στα χαμηλά εννέα μηνών βυθίστηκαν τα κρυπτονομίσματα το τελευταίο 24ωρο, με το Bitcoin να χάνει 10% της αξίας του στη διαπραγμάτευση στο Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg.

Το Bitcoin υποχώρησε κατά 9,8% στα 6.422 δολάρια, ενώ πτώση σημείωσαν και τα κρυπτονομίσματα Ripple, Ether και Litecoin.

Οι ανησυχίες για το πλαίσιο που ρυθμίζει την αγορά των κρυπτονομισμάτων και η ταχύτητα με την οποία αφομοιώνονται τα νέα αυτά ψηφιακά assets υπονομεύουν τις προοπτικές τους, οδηγώντας το Bitcoin στο 1/3 της αξίας στην οποία είχε ανέλθει στις αρχές του έτους.

Και οι χρηματοοικονομικοί κολοσσοί, όμως, φαίνεται να βάζουν φρένο στα σχέδιά τους για επέκταση στη νέα αυτή αγορά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider, η Goldman Sachsαναστέλλει για την ώρα τα σχέδιά της να «τρέξει» τμήμα διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων. Η πλατφόρμα ShapeShift ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα ζητά πλέον προσωπικά στοιχεία των χρηστών –μια πολιτική που αναμένεται να αποθαρρύνει τους χρήστες που επιζητούν ανωνυμία.

Πηγή: insider.gr

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: