Νέο patch στο Fortnite φέρνει κυνήγι χαμένου θυσαυρού

Νέο patch στο Fortnite φέρνει κυνήγι χαμένου θυσαυρού

Με τον ανταγωνισμό στα ύψη όσο αναφορά τα royale παιχνίδια, η Epic games κάνει ότι μπορεί σε κάθε νέο patch για να διατηρήσει το ενδιαφέρον των gamer στο Fortnite. Στο πρόσφατο λοιπόν patch 8.01 οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν χάρτες και να κυνηγήσουν κάποιον θησαυρό.   Δεν θα μοιάζει με παρόμοιο που είχαμε δει σε προηγούμενη σεζόν.

Στα loot λοιπόν του παιχνιδιού θα μπορείτε να βρείτε έναν χάρτη όπου θα πιάνει ένα slot στο inventory και δεν θα επιτρέπεται να κουβαλάτε περισσότερους από έναν. Έχοντας λοιπόν το χάρτη θα δείτε να εμφανίζεται μια κόκκινη γραμμή σαν ένδειξη προς τα που να κινηθείτε. Δεν θα δείχνει όλη την διαδρομή αλλά την κατεύθυνση. Φτάνοντας κοντά θα δείτε μια λάμψη και ένα X χαραγμένο στο σημείο που θα σκάψετε. Το σκάψιμο αργεί λίγο παραπάνω γιαυτό προσοχή να μην είναι κανείς τριγύρω. όταν ανοίξετε τον θησαυρό σας περιμένουν Legendary Items

 

https://www.youtube.com/watch?v=3aMtD0Klp2I

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment