Νέο trailer για το Wasteland 3 με τίτλο Faction Fever

Νέο trailer για το Wasteland 3 με τίτλο Faction Fever

Η Deep Silver και η inXile Entertainment αποκάλυψαν το νέο trailer για το Wasteland 3, με τίτλο «Faction Fever».

 

Παρά το ψύχος, το Κολοράντο είναι γεμάτο κόσμο – κάποιοι με φιλικές διαθέσεις, άλλοι διεφθαρμένοι και παράφρονες. Ανακαλύψτε τις ποικίλες και διεστραμμένες φατρίες του Wasteland 3, καθώς αυτές μάχονται για την εξουσία στους άγριους, παγωμένους τόπους του μετά-αποκαλυπτικού Κολοράντο.

Των παράφρονων, νομοταγών Patriarchs Marshals; Της αίρεσης που λατρεύουν τον Πρόεδρο Θεό, που αποκαλείται Gippers; Ή κάποιας από τις πολλές άλλες; Ποιας φατρίας το μονοπάτι θα διασχίσετε και πως θα τις αντιμετωπίσετε; Η επιλογή είναι δική σας… είναι σίγουρο πως θα βρείτε κάποια να αγαπήσετε!

 

Τι είναι το Wasteland 3

 

Η θρυλική σειρά που πρωτοστάτησε στο είδος των postapocalyptic video games, δίνει στον παίκτη την ευκαιρία να αναλάβει τον ρόλο των Desert Rangers, ανθρώπων του νόμου σε ένα μετά-αποκαλυπτικό κόσμο που προσπαθεί να ξαναχτίσει τον πολιτισμό μέσα από τις στάχτες του. Ανταλλάζοντας την ξερή, σκονισμένη ζέστη των νοτιοδυτικών περιοχών της Αμερικής με το παγωμένο Κολοράντο, το Wasteland 3 προσφέρει νέες τοποθεσίες, ένα όχημα που μπορείτε να αλλάξετε όπως θέλετε, ομαλές μάχες και coop δυνατότητες για δύο παίκτες για πρώτη φορά στη σειρά. Προσφέρει επίσης μια λεπτομερή, δυναμική ιστορία γεμάτη ανατροπές και ωμές ηθικές αποφάσεις που θα σας κρατήσει σε εγρήγορση, είτε είστε βετεράνοι της σειράς είτε νεόφερτοι στο Wasteland.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment