Ξεκινά η open beta του film noir horror game «Dollhouse» + Giveaway

Ξεκινά η open beta του film noir horror game «Dollhouse» + Giveaway

Από τις 12 ως τις 17 Απριλίου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Dollhouse σε Open Beta μορφή στην υπηρεσία Steam. Η Open Beta ξεκινά την Παρασκευή στις 14:00 ώρα Ελλάδος και ολοκληρώνεται την επόμενη Τετάρτη στις 18:00. Για μερικούς τυχερούς θα είναι εφικτό να αποκτήσουν πρόσβαση στην Betaμία ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 14:00 ώρα Ελλάδος. Για να το κάνετε χρησιμοποιήστε το παρακάτω link:

 

https://gleam.io/UpkQE/dollhouseopenbetakeygiveaway

 

 

Το Dollhouse είναι ένα firstperson παιχνίδι ψυχολογικού τρόμου που θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου για το PlayStation 4 σε εμπορική συσκευασία και για τα PCs μέσω της υπηρεσίας Steam.

 

Τι περιλαμβάνει η Beta

 

Η Beta περιλαμβάνει τα δύο πρώτα κεφάλαια του single player μέρους, τα οποία διαρκούν περίπου 2 ώρες. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμοι και δύο χάρτες του online multiplayer μέρους, όπου 2-8 παίκτες μπορούν να κυνηγούν ο ένας τον άλλον.

 

Τι είναι το Dollhouse

 

Καλώς ήρθατε στον διεστραμμένο κόσμο του Dollhouse. Εισχωρήστε στο μυαλό της Marie, μιας ντετέκτιβ που υποφέρει από αμνησία. Χαθείτε σε ένα αγωνιώδες παιχνίδι καταδίωξης προσπαθώντας να κατανοήσετε τα υπολείμματα των αναμνήσεων σας. Το μόνο που θυμάστε σίγουρα είναι ότι η κόρη σας, η Emily, πέθανε εκείνη την νύχτα. Θα μπορέσετε να αποκαλύψετε την αλήθεια;

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Ξεφύγετε από τον διώκτη σας καθώς αποκρυπτογραφείτε την ανατριχιαστική ιστορία του παρελθόντος σας στο Single player
  • Προσαρμόστε στις ανάγκες σας και αναβαθμίστε τον χαρακτήρα σας με πάνω από 40 Abilities και Passives
  • Ερευνήστε τον περιβάλλον και δείτε μέσα από τα μάτια του διώκτη σας
  • Εξερευνήστε procedurally generated χάρτες. Καμία επανεκκίνηση του παιχνιδιού δεν είναι ίδια με τις προηγούμενες
  • Δολοφονήστε έξυπνα στο online multiplayer όπου κάθε παίκτης έχει διαφορετικό στόχο
  • Παίξτε με 14 διαφορετικούς χαρακτήρες στο multiplayer, καθένας από τους οποίος έχει μοναδικές στο είδος τους δεξιότητες
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment