Οι οθόνες AOC και Philips πρωταγωνιστούν στη διοργάνωση Digital Expo 2019

Οι οθόνες AOC και Philips πρωταγωνιστούν στη διοργάνωση Digital Expo 2019

Οι εξειδικευμένες εταιρίες οθονών AOC και MMD, brand license partner για τις οθόνες Philips, πρωταγωνιστούν στη μεγάλη διοργάνωση Gaming και Τεχνολογίας  Digital Expo 2019 ως αποκλειστικοί χρυσοί χορηγοί οθονών και εξοπλίζουν το event με 60 εντυπωσιακές gaming οθόνες. Η διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το GameSpace.gr και το Mediterranean College, θα διεξαχθεί στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Παράλληλα στο event θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί αγώνες του επίσημου τουρνουά Red Bull Player One” που διοργανώνεται από την Red Bull με τη συνεργασία της AOC.

Εντυπωσιακές gaming οθόνες AOC και Philips

Στη φετινή διοργάνωση Digital Expo οι εταιρίες AOC και MMD εξοπλίζουν  τα θεματικά περίπτερα με 30 οθόνες AOC και 30 οθόνες Philips, πλούσιες σε χαρακτηριστικά για ανταγωνιστικά gaming sessions υψηλού επιπέδου.

Συγκεκριμένα, στα περίπτερα του event θα διατεθούν 15 εκλεπτυσμένα μοντέλα AOC AG322QCX, 31,5″ με κυρτό σχεδιασμό τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο, ανάλυση QHD, αναλογία απεικόνισης 16:9, 1800 χιλ ακτίνα καμπυλότητας, ρυθμό ανανέωσης στα 144 Hz και τεχνολογία Adaptive-Sync για μία ομαλή εμπειρία gaming. Ταυτόχρονα, θα διατεθούν και 15 μοντέλα AOC AG352QCX που θέτουν τη δράση στο επίκεντρο, αφού το τεράστιο 35” κυρτό MVA panel τους σε format 21:9, θα καθηλώσει τους επισκέπτες και τους gamers του event σε έναν εικονικό κόσμο με εντυπωσιακά γραφικά. Είναι εξοπλισμένα με Adaptive-Sync (υποστηρίζοντας τεχνολογία FreeSync) και ρυθμό ανανέωσης στα 200Hz για μία ακόμα πιο ομαλή εμπειρία gaming.

Ακολούθως, η MMD θα διαθέσει 30 οθόνες Philips Momentum 4Κ 436Μ6VBPAB που θα απογειώσουν την εμπειρία console gaming των επισκεπτών. Πρόκειται για την πρώτη οθόνη στον κόσμο συμβατή με το νέο πρότυπο VESA DisplayHDR 1000,  που εξασφαλίζει παράλληλα την καλύτερη δυνατή απόδοση, χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες Low Input Lag και SmartResponse για ταχύτερη οπτική ανατροφοδότηση και Adaptive-Sync για μια εμπειρία gaming χωρίς τραύλισμα και χωρίς σκίσιμο εικόνας.

Detail shot from the Red Bull Player One 2019 Qualifier in Athens, Greece

 

Red Bull Player One με σύμμαχο την AOC

Το τουρνουά “RedBull Player One” που λαμβάνει χώρα ήδη από τις 14 Σεπτεμβρίου, θα κορυφωθεί με το μεγάλο τελικό στις 29 Σεπτεμβρίου ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Digital Expo 2019.  Πρόκειται για ένα τουρνουά 1v1 League of Legends με τους καλύτερους ερασιτέχνες gamers και duellists. Ανάμεσα σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο τόσο σε online προκριματικούς όσο και σε offline events, οι συμμετέχοντες αγωνίζονται για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη 1v1 Champion of Summoners Rift. Οι νικητές των εθνικών τελικών θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο “RedBull Player One Bootcamp”, όπου οι επαγγελματίες του League of Legends θα παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες τακτικές και στρατηγικές νίκης, τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αργότερα κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Τελικού.

Η AOC ως συνεργάτης του Red Bull Player One θα εξοπλίσει το ειδικά διαμορφωμένο booth με 22 gaming οθόνες AG241QX, οι οποίες επιλέχθηκαν προσεκτικά για να προσφέρουν στους παίκτες μέγιστη ευελιξία και ελευθερία κινήσεων. Συγκεκριμένα τα μοντέλα αυτά διαθέτουν εξαιρετικά γρήγορο TN panel με  χρόνο απόκρισης μόλις 1ms, ευκρινείς εικόνες με ανάλυση 2560 x 1440 pixel, ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και τεχνολογία Adaptive-Sync που στοχεύουν στην εξάλειψη του τρεμοπαίγματος, σκισίματος και θαμπώματος της οθόνης.

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά RedBull Player One θα βρείτε εδώ.

 

Ημερομηνίες και ώρες έκθεσης

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου: 10:00 – 21:00

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου: 10:00 – 21:00

Πληροφορίες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης Digital Expo 2019 θα βρείτε στο www.dexpo.gr

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment