Οι παίκτες του Xenon Racer μπορούν να τρέξουν πλέον στη Νεβάδα με ένα καινούριο αυτοκίνητο

Οι παίκτες του Xenon Racer μπορούν να τρέξουν πλέον στη Νεβάδα με ένα καινούριο αυτοκίνητο

Πλέονστο Xenon Racer για το PlayStation 4, το Nintendo Switch, το Xbox One και την υπηρεσία Steam, προστέθηκε νέο δωρεάν περιεχόμενοΑυτό περιλαμβάνει μια νέα τοποθεσία αγώνων και μια νέα αγωνιστική ομάδα. Η νέα τοποθεσία επιτρέπει στους παίκτες να αγωνιστούν στις σκονισμένες ερήμους της Νεβάδα, της «Ασημένιας Πολιτείας», σε τέσσερις πίστες διπλής κατεύθυνσης. Οι παίκτες μπορούν τώρα να ρίξουν μια ματιά στις πίστες, παρακολουθώντας το νέο trailer που επιδεικνύει το περιεχόμενο που προστέθηκε.

 

Αγώνες στα βράχια της Νεβάδα

 

Το νέο περιεχόμενο τοποθετείται στις άγονες περιοχές της πολιτείας Νεβάδα, στις δυτικές ΗΠΑ. Οι παίκτες τώρα μπορούν να ανακαλύψουν νέες περιοχές στις τέσσερις πίστες που προσφέρουν μια απίθανη θέα των κόκκινων βουνών και των ανώμαλων δρόμων. Χαράξτε την άσφαλτο σε αυτές τις τέσσερις πίστες:

 

  • Nevada Dam
  • Nevada Grand Canyon
  • Nevada Route 93
  • Nevada Red Rock Canyon

 

Επιπλέον, η νέα αγωνιστική ομάδα που διατίθεται πλέον στο Xenon Racer ονομάζεται Helix Wing. Αυτή προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να επιλέξουν ένα νέο αυτοκίνητο που προσφέρεται σε δύο παραλλαγές: τη «normal» και την «performance».

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment