Ολοκληρώθηκε τo πρόγραμμα υποτροφιών Mind the code του Ομίλου Quest

Ολοκληρώθηκε τo πρόγραμμα υποτροφιών Mind the code του Ομίλου Quest

Ολοκληρώθηκε χθες επιτυχώς το Mind the code, το πρόγραμμα υποτροφιών για εκμάθηση κώδικα του Ομίλου Quest. Έπειτα από 120 ώρες εντατικής εκπαίδευσης στις τεχνολογίες προγραμματισμού java και .NET,  32 καταρτισμένοι απόφοιτοι, είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα στις εταιρείες του Ομίλου Quest και την ελληνική αγορά Πληροφορικής.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον Όμιλο Quest με την υποστήριξη του Coding School | kariera.gr.  Εντάσσεται στην πρωτοβουλία «Quest Forward» του Ομίλου, που αποσκοπεί στην ενδυνάμωση νέων ανθρώπων με δεξιότητες και γνώσεις, κυρίως γύρω από τον προγραμματισμό και τις ψηφιακές τεχνολογίες, οι οποίες θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξή τους και στη διακράτηση ταλαντούχων εργαζόμενων στην Ελληνική αγορά και ευθυγραμμίζεται  με τις αρχές και τις αξίες της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment