Ο επιχειρηματίας που έβγαλε πάνω 2 δισ. μέσα σε μία μέρα

Ο επιχειρηματίας που έβγαλε πάνω 2 δισ. μέσα σε μία μέρα

Είναι ο άνθρωπος που κατέχει πλέον την περίοπτη θέση να βρίσκεται στην πρώτη θέση ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη ενώ κατάφερε μέσα σε μόλις μία ημέρα να γίνει πλουσιότερος κατά 2,8 δισεκατομμύρια.

Ο ιδρυτής της Amazon, ο Τζεφ Μπέζος, έχει σίγουρα πολλούς λόγους για να χαμογελά, με βασικότερο εξ αυτών την περιουσία του η οποία ξεπέρασε τα 130 δισ. δολάρια την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με την λίστα που δημοσίευσε το Forbes ο Μπέζος εκθρόνισε από την πρώτη θέση των Μπιθλ Γκέιτς

Πρόσφατα μάλιστα πάλι από το Forbes έγινε γνωστό ότι ο βασιλιάς του ηλεκτρονικού εμπορίου έβγαλε μέσα σε μία μέρα περισσότερα από 2 δισ. Ανοδική πορεία ωστόσο ακολουθεί και η μετοχή της εταιρείας με τα μερίδιά της να έχουν αυξηθεί κατά 85% το τελευταίο έτος, κάνοντας τον Μπέζο τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.

Σύμφωνα πάλι με το Time τα κέρδη του Μπέζος μετριούνται πλέον και… με το λεπτό με το ποσό να αγγίζει το ιλιγγιώδες νούμερο των 230.000 δολαρίων κάθε λεπτό.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment