Ο λαός του Άρη καταθέτει τη Διακήρυξη της Απελευθέρωσης στις 3 Ιουλίου 2018

Ο λαός του Άρη καταθέτει τη Διακήρυξη της Απελευθέρωσης στις 3 Ιουλίου 2018

Η THQ Nordic συμβαδίζει υπερήφανα με τον Λαό του Άρη και επιβεβαιώνει ότι το Red Faction Guerilla ReMarstered θα κυκλοφορήσει για τα PCs, το PlayStation 4 και την οικογένεια Xbox One στις 3 Ιουλίου 2018. Αν έχετε στην κατοχή σας κάποιο ισχυρό PC, ένα PlayStation 4 Pro ή ένα Xbox One X, θα μπορέσετε επιτέλους να απολαύσετε τις απίστευτες καταστροφές του παιχνιδιού σε ανάλυση 4K (οι λεπτομέρειες παρακάτω).

 

Επιπλέον, οι παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους στην υπηρεσία Steam την έκδοση του Red FactionGuerilla που κυκλοφόρησε το 2009 θα λάβουν αυτόματα την ReMarstered έκδοση δωρεάν. Από τις 3 Ιουλίου και μετά, αυτοί οι παίκτες θα μπορούν απλά να κατεβάσουν το Red Faction ReMarstered από τη βιβλιοθήκη τους στην υπηρεσία Steam και να αρχίσουν να καταστρέφουν τα πάντα με τη βαριοπούλα του.

 

Ένα ακόμα τυχαίο στοιχείο για τον Άρη (από την αληθινή ζωή): Ξέρατε ότι ο πλανήτης Άρης παίρνει το όνομά του από τον Θεό του Πολέμου των αρχαίων Ελλήνων; Αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν οι μελλοντικές γενιές των gamers το αλλάξουν τελικά σε «Kratos»…

 

Βασικά Χαρακτηριστικά του Red Faction Guerilla Re-Mars-tered:

 

  • Πλήρως ανανεωμένα γραφικά – εκτενής βελτίωση των textures και άλλων στοιχείων που προσθέτουν, για παράδειγμα, specular maps
  • Βελτιωμένη αποτύπωση των σκιών
  • Βελτιωμένος φωτισμός
  • Ανανεωμένοι shaders και postprocessing

 

 

Απόδοση στα PCs:

Native 4K

 

Απόδοση στο Xbox:

Xbox One – 900p @ 60 fps

Xbox One X – 1800p @ 60 fps ή 4K @ 30 fps

 

Απόδοση στο PlayStation 4:

PlayStation 4 – 1080p @ 60 fps

PlayStation 4 Pro – 1500p @ 60 fps ή 4K στα 30 fps

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment