Ο Exynos Auto 8890 της Samsung στο Σύστημα Ψυχαγωγίας των Νέων Μοντέλων της Audi

Ο Exynos Auto 8890 της Samsung στο Σύστημα Ψυχαγωγίας των Νέων Μοντέλων της Audi

Η Samsung Electronics Co., Ltd., παγκόσμιος ηγέτης στην προηγμένη τεχνολογία ημιαγωγών, ανακοίνωσε πως o επεξεργαστής της Exynos Auto 8890 θα τροφοδοτεί την πλατφόρμα ψυχαγωγίας τρίτης γενιάς (ΜΙΒ) της Γερμανικής Audi. Το προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου (in-vehicle infotainment-IVI) θα διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό του νέου Α4 και των μελλοντικών μοντέλων.

H πλατφόρμα MIB είναι η τεχνολογία της Audi που εκπληρώνει τις ανάγκες των οδηγών, παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον εξοπλισμό ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των premium οχημάτων της. Αρχής γενομένης από το νέο Α4 και ακολούθως σε περαιτέρω μοντέλα, η τελευταία γενιά της MIB θα είναι εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή της Samsung, Exynos Auto 8890, ο οποίος έχει επιλεγεί για το σύστημα IVI επόμενης γενιάς της Audi το 2017 μέσω του Προγράμματος Προηγμένων Ημιαγωγών (Progressive SemiConductor Program-PSCP) της Audi.

 

O Εxynos Auto 8890 είναι ένα πανίσχυρος επεξεργαστής με 8-πύρηνη CPU και 12-πύρηνη GPU, σχεδιασμένος για την απρόσκοπτη λειτουργία της Multi Media Interface (MMI) της Audi και των εφαρμογών της, όπως ο ήχος, ο έλεγχος κατάστασης οχήματος και η οθόνη πλοήγησης στο IVI σύστημα. Η ισχυρή του απόδοση συνδυασμένη με την υποστήριξη πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων και πολλαπλών οθονών, εξασφαλίζουν πως το Exynos Auto 8890 προσφέρει εξαιρετικά διαδραστική εμπειρία χρήστη σε έως και τέσσερις διαφορετικούς τομείς.

 

«Για την Audi, δεν έχει σημασία να φτάσει κανείς στον προορισμό, όσο το να φτάσει ασφαλώς και ευχάριστα», δήλωσε ο Alfons Pfaller, Επικεφαλής του Architecture & Platform Development E/E στην Audi. «Συνεργαζόμαστε στενά με τη Samsung τα τελευταία χρόνια για να παρέχουμε στους καταναλωτές μας ένα σύστημα ψυχαγωγίας (IVI) που θα περιλαμβάνει την καινούρια, αναβαθμισμένη Επιφάνεια Multi Media, η οποία ανταποκρίνεται άμεσα και με ακρίβεια στον έλεγχο του χρήστη, για premium εμπειρία οδήγησης».

 

«Με μια premium εταιρεία αυτοκίνησης όπως είναι η Audi, η εμπειρία οδήγησης είναι υψηλής απόδοσης, ασφαλής και συναρπαστική,» δήλωσε ο Kenny Han, Vice President του Device Solutions Division στη Samsung Electronics. «Μέσω στενής συνεργασίας με την Audi, είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Exynos Auto 8890 της Samsung θα τροφοδοτήσει το νέο σύστημα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου τους, δημιουργώντας νέες προοπτικές για εξυπνότερη και πιο διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης».

Το νέο Audi A4 που θα φέρει Exynos Auto 8890 στο σύστημα ψυχαγωγίας θα διατίθεται στην Ευρώπη από το φθινόπωρο.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment