Πέντε οδηγοί F1 στο δεύτερο Virtual Grand Prix

Πέντε οδηγοί F1 στο δεύτερο Virtual Grand Prix

Οι τωρινοί οδηγοί της Formula 1 Charles Leclerc, Alex Albon, George Russell, Lando Norris και Nicholas Latifi επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στον δεύτερο αγώνα του F1 Esports Virtual Grand Prix αυτό το σαββατοκύριακοΣτην πεντάδα της F1, που θα τρέξει με το F1 2019, προστίθεται ο πρώην οδηγός Johnny Herbert, ο οποίος τερμάτισε 13ος στον πρώτο αγώνα στο Bahrain, αλλά και μια σειρά άλλων διασημοτήτων στους οποίους περιλαμβάνεται ο Ben Stokes, παγκόσμιος πρωταθλητής στο κρίκετ με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

 

Το Virtual Grand Prix αυτού του σαββατοκύριακου στη νέα σειρά αγώνων FEsports Virtual Grand Prix, δίνει στους οπαδούς την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες της Formula 1 εικονικά, παρά τη συνεχιζόμενη απαγόρευση λόγω του COVID-19. Το Grand Prix αυτού του σαββατοκύριακου θα διεξαχθεί με τη χρήση του F1 2019 στην πίστα Albert Park, η οποία χρησιμοποιείται παραδοσιακά για το Αυστραλιανό Grand Prix, αν και στο πραγματικό πρωτάθλημα αυτό το σαββατοκύριακο θα διεξαγόταν ο αγώνας στο Ανώι του Βιετνάμ. Η πίστα του Βιετνάμ δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στο F1 2019 κι έτσι οι οδηγοί θα επιδείξουν τις ικανότητες τους στην πίστα Albert ParkΟι οδηγοί θα συμμετέχουν στον αγώνα εξ’ αποστάσεως και η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 10:00 το βράδυ ώρα Ελλάδος, την Κυριακή 5 Απριλίου.

 

Η μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στο επίσημο κανάλι της Formula 1 στο YouTube, στο Twitch και στο κανάλι του Facebook και αναμένεται να διαρκέσει μιάμιση ώρα, με μια περίοδο κατατακτήριων δοκιμών που θα καθορίσουν τις θέσεις στο grid σύμφωνα με τους χρόνους των οδηγών και τον αγώνα που θα έχει διάρκεια 28 γύρων. Στην Ελλάδα μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τον αγώνα από το κανάλι Cosmote Sport 7 HD.

 

Λόγω της ευρείας διαφοράς δεξιοτήτων των οδηγών στο παιχνίδι, οι παράμετροι του παιχνιδιού θα διαμορφωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να ενθαρρύνουν τον ανταγωνισμό και την ψυχαγωγία. Αυτό σημαίνει πως θα τρέξουν με αυτοκίνητα ισότιμης απόδοσης με προκαθορισμένο setup, μειωμένη ζημιά, ενώ για εκείνους που δεν έχουν τόση οικειότητα με το παιχνίδι θα επιτραπούν οι επιλογές antilock brakes και traction control.

 

Μετά το τέλος του εικονικού Vietnam Grand Prix, θα ακολουθήσει ένας ειδικός αγώνας επίδειξης με esports gamers. Η μετάδοση αυτού του αγώνα θα γίνει από το επίσημο κανάλι της Formula 1 στο YouTube, από το Twitch και το Facebook, αλλά και από το κανάλι Cosmote Sport 7 HD στην Ελλάδα και αναμένεται να διαρκέσει μία ώρα.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment