Πως να προστατέψετε τον λογαριασμό σας στο paypal!

Πως να προστατέψετε τον λογαριασμό σας στο paypal!


Σύντομα σας είπα το περιστατικό που έπαθα με τον λογαριασμό μου στο ebay και μέσω paypal μου απέσπασαν χρήματα τα οποία ευτυχώς πήρα πίσω. Αν δεν είδατε το βίντεο πριν διαβάσετε το άρθρο ρίξτε μια ματιά.

Η λύση λοιπόν που τα credits θα δώσω σε έναν “συνάδελφο” youtuber τον Maarten Jongkind είναι να προστατέψετε τον paypal λογαριασμό σας με την μέθοδο του double Verification.Με απλά λόγια αυτό σημαίνει πως θα χρειάζεται επιβεβαίωση με κωδικό που θα λαμβάνετε κάθε φορά στο κινητό σας πριν γίνει οποιαδήποτε συναλλαγή. Το ίδιο μπορείτε επίσης να κάνετε και στον google λογαριασμό σας.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και μέσα από το προφίλ σας επιλέξτε security και στην συνέχεια Security Key όπως δείχνει η εικόνα.

Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να προσθέσετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας και να ειδοποιηθείτε μέσω SMS ώστε να γίνει η επιβεβαίωση. Μόλις γίνει η ενεργοποίηση είστε έτοιμοι και κάθε φορά που θα κάνετε login στον λογαριασμό σας ή θα κάνετε πληρωμή που απαιτεί σύνδεση θα λαμβάνεται τον μοναδικό κωδικό στο κινητό σας!

Αν θέλετε να στηρίξετε το techsmart και το κανάλι μας για περισσότερα χρήσιμα βίντεο και άρθρα κάντε μια εγγραφή στο κανάλι εδώ –> https://goo.gl/4RPY1a

 

1 Comment

  • Maarten Jongkind
    01/02/2018

    Perfect explanation for a very secure solution.
    Thanks for the credits! Nice website!

Post a Comment

%d bloggers like this: