Πώς το Pornhub κατάφερε να τρομάξει τους χρήστες του με μια Πρωταπριλιάτικη φάρσα

Πώς το Pornhub κατάφερε να τρομάξει τους χρήστες του με μια Πρωταπριλιάτικη φάρσα

Πώς θα σας φαινόταν αν ξαφνικά το Pornhub κοινοποιούσε αυτόματα στο προφίλ σας το βίντεο που μόλις παρακολουθήσατε;Ενδεχομένως θα απενεργοποιούσατε τον λογαριασμό, θα σβήνατε τον σκληρό δίσκο, ίσως και να αλλάζατε όνομα και χώρα από την ντροπή ή μπορεί και να το διασκεδάζατε- ποιος ξέρει. Σε κάθε περίπτωση το σενάριο είναι τουλάχιστον εφιαλτικό αλλά το Pornhub είπε να το δοκιμάσει.

hub2

Το Σάββατο όσοι χρήστες επισκέφθηκαν το δημοφιλές σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και επέλεξαν να δουν κάποιο από τα βίντεο, βρέθηκαν μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη αφού είδαν να ξεπηδά μετά το τέλος του ένα μήνυμα που έγραφε πως το βίντεο μόλις κοινοποιήθηκε στα προφίλ τους στα social media αυτόματα. «Ευχαριστούμε για την κοινοποίηση. Το Pornhub διαθέτει τώρα αυτόματη κοινοποίηση των βίντεο στους λογαριασμούς σας στα social media. Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά πλέον να το κοινοποιήσετε χειροκίνητα στους φίλους και την οικογένειά σας καθώς αυτό το νέο, επαναστατικό χαρακτηριστικό το κάνει για εσάς! Αυτόματα!», ήταν το μήνυμα που είδαν οι χρήστες.

hub 3

Στη συνέχεια, είχαν δύο επιλογές- είτε να πατήσουν «Ευχαριστώ Pornhub!» είτε «WTF! Πάρτο πίσω τώρα!». Προς ανακούφιση πολλών, το νέο χαρακτηριστικό δεν ήταν παρά η φάρσα που σκέφτηκε να κάνει το Pornhub στους χρήστες του με αφορμή την Πρωταπριλιά. «Είναι φάρσα, ανόητοι! Μην ανησυχείτε, οι αναζητήσεις σας είναι πάντα ασφαλείς!», έγραφε -ευτυχώς- το επόμενο μήνυμα

Πηγή: www.lifo.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

2 Comments
  • M
    Posted at 20:57h, 02 April Reply

    “Είναι φάρσα, ανόητοι”. April Fools metafrazete san tin mera pou leme psemata, kai oxi “Είναι φάρσα, ανόητοι”. Apla leo! 🙂

  • Γιώργος
    Posted at 01:11h, 03 April Reply

    Δε νομίζω ότι λέει “είναι φάρσα ανόητοι” αλλά καλή πρωταπριλιά..

Post A Comment