Στις 26 Μαρτίου 2019 κυκλοφορεί το Generation Zero (video)

Στις 26 Μαρτίου 2019 κυκλοφορεί το Generation Zero (video)

Η Avalanche Studios αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου open world action game «Generation Zero»! Στις 26 Μαρτίου 2019 εσείς – και τρεις ακόμα φίλοι σας – θα μπορέσετε να εξερευνήσετε τη Σουηδία της δεκαετίας του ’80 με τους ρομποτικούς εχθρούς – ένα κόσμο όπου το μέλλον συναντά το παρελθόν.

 

Δεν μπορείτε να περιμένετε ως τότε; Τότε μπορείτε να προ-παραγγείλετε το παιχνίδι από σήμερα για να πάρετε το αποκλειστικό Radical Vanity Pack με 12 επιπλέον επιλογές προσαρμογής της εικόνας του χαρακτήρα σας (όπως μπλούζες, μαντίλια, ένα εμβληματικό παλτό και άλλα) για να φτιάξετε την ιδανική εμφάνιση της δεκαετίας του 80!

 

Μήπως είστε ένας πραγματικός ήρωας της Generation Zero; Τότε μην χάσετε την Collectors Edition που περιέχει τα εξής:

 

  • Μια ανώτερης ποιότητας θήκη steelbook
  • Ένα πάνινο χάρτη του κόσμου του παιχνιδιού
  • Μια μπλούζα
  • Μια μοναδική στο είδος της φιγούρα του παραδοσιακού αλόγου dala

…και πολλά ακόμα.

 

 

Τι είναι το Generation Zero

 

Παίξτε τη γάτα και το ποντίκι σε έναν αχανή, ελεύθερο προς εξερεύνηση κόσμο. Σε αυτήν την παραλλαγή της Σουηδίας της δεκαετίας του ’80, εχθρικές μηχανές εισέβαλαν στον ήρεμο αυτόν τόπο κι εσείς πρέπει να αντεπιτεθείτε και να ξεδιπλώσετε το μυστήριο που κρύβει αυτή η υπόθεση. Χρησιμοποιώντας τακτικές ανταρτοπόλεμου που έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν θα μπορέσετε να παρασύρετε, να ακινητοποιήσετε ή να καταστρέψετε τους εχθρούς σε έντονες, δημιουργικές αψιμαχίες.

 

Αναλάβετε την αποστολή αυτή μόνοι σας ή συνεργαστείτε με τρεις ακόμα φίλους σας στο coop multiplayer. Δουλέψτε μαζί και συνδυάστε τις μοναδικές δεξιότητες του καθενός για να εξοντώσετε εχθρούς, να προασπιστείτε πληγωμένους συμμάχους και να μοιραστείτε τα λάφυρα όταν ένας εχθρός ηττάται.

 

Όλοι οι εχθροί εξομοιώνονται άριστα στον κόσμο και περιφέρονται στο τοπίο με συγκεκριμένες προθέσεις. Όταν καταφέρνετε να εξοντώσετε ένα συγκεκριμένο εχθρό, είτε αυτός είναι ένα άρμα μάχης, ένα οχυρωμένο όπλο ή εξοπλισμός παρακολούθησης, η ζημιά είναι μόνιμη. Οι εχθροί θα φέρουν τα σημάδια της μάχης μέχρι να τους αντιμετωπίσετε ξανά, είτε αυτό γίνει σε λίγα λεπτά, σε μερικές ώρες ή και εβδομάδες αργότερα.

 

Εξερευνήστε τον αχανή κόσμο, ο οποίος απεικονίζεται με τη βοήθεια της βραβευμένης Apex engine, ο οποίος υπόκειται στον κύκλο της ημέρας και της νύχτας, με απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα, περίπλοκη συμπεριφορά της τεχνητής νοημοσύνης, εξομοιωμένους κανόνες βαλλιστικής, άκρως ρεαλιστικά ηχητικά εφέ και ένα δυναμικό soundtrack με ύφος από τη δεκαετία του ’80. Στο Generation Zero, η επιβίωση σημαίνει επικράτηση.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment