Συμφωνία Microids με Oddworld Inhabitants για τρεις τίτλους!

Συμφωνία Microids με Oddworld Inhabitants για τρεις τίτλους!

Η Γαλλική εκδοτική εταιρία Microids και η Oddworld Inhabitants βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν μια συμφωνία έκδοσης τριών κλασσικών τίτλων της σειράς Oddworld, οι οποίοι θα εμφανιστούν στο Nintendo Switch το 2020.

 

Το πρώτο παιχνίδι είναι το OddworldStrangers Wrath HD που θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στις 23 Ιανουαρίου 2020. Στα καταστήματα θα εμφανιστεί σε δύο εκδόσεις, μία απλή και μία limited edition, μέσα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς. Η Limited Edition θα περιέχει μερικά πολύ όμορφα, αποκλειστικά συλλεκτικά αντικείμενα – γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτήν την νέα συνεργασία με την Oddworld Inhabitants για την έκδοση των τριών κλασσικών τίτλων! Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ότι αυτά τα αριστουργήματα θα απολαύσουν τη δημοσιότητα που τους αρμόζει. Αυτά τα τρία παιχνίδια θα ταιριάξουν απόλυτα στον κατάλογο μας, όπου το retro gaming έχει εξέχουσα θέση. Τα παιχνίδια αυτά μάγεψαν μια ολόκληρη γενιά παικτών και μερικούς υπαλλήλους της Microids, οι οποίοι εργάζονταν παλιότερα στην ομάδα της GT Interactive και είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν στα πρώτα παιχνίδια Oddworld πριν από 20 χρόνια», δήλωσε ο Stephane LoneardCEO της Microids.

 

«Η Microids στηρίζει τη σειρά Oddworld και τον στόχο μας να δημιουργήσουμε προϊόντα ψυχαγωγίας που ισορροπούν ανάμεσα στην ομορφιά, στην ενσυναίσθηση, στη δημιουργικότητα, στην πρωτοτυπία και στην τέχνη. Κατανοούν τα κλασσικά παιχνίδια και τον χώρο των ανεξάρτητων δημιουργιών. Η συνεργασία αυτή μας ταιριάζει πολύ και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τους έχουμε μαζί μας καθώς θα προσφέρουμε τρία κλασσικά παιχνίδια Oddworld στο Nintendo Switch το 2020», είπε η Sherry McKenna, ιδρυτικό μέλος της Oddworld Inhabitants.

 

Η Oddworld Inhabitants είναι μια ανεξάρτητη εταιρία ανάπτυξης και έκδοσης παιχνιδιών, η οποία ιδρύθηκε από τους βετεράνους των ειδικών εφφέ και του animation σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές Sherry McKenna και Lorne Lanning. Η βραβευμένη ομάδα αφηγητών και καλλιτεχνών της Oddworld είναι γνωστή για τη δημιουργία ανεξίτηλων στον χρόνο προϊόντων ψυχαγωγίας που γοητεύουν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η ομάδα θα κυκλοφορήσει τέσσερα παιχνίδια το 2020, στα οποία περιλαμβάνεται το πολυαναμενόμενο OddworldSoulstorm, που θα κυκλοφορήσει στο Epic Game Store και στις κονσόλες.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment