Θα μπορέσει η νέα startup του Imran Khan να κοντραριστεί την Amazon;

Θα μπορέσει η νέα startup του Imran Khan να κοντραριστεί την Amazon;

Ένα πρώην στέλεχος του Snap, ο Imran Khan, αναπτύσσει μια νέα εταιρεία η οποία θα μπορούσε κατά κάποιον τρόπο να κυριαρχήσει έναντι της Amazon και της Jet, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα. Ο Khan, ο οποίος αποχώρησε νωρίτερα μέσα στην χρονιά από το Snap, εργάζεται πάνω σε μια εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου η οποία θα επιτρέπει σε μάρκες να πουλάνε τα προϊόντα τους μέσω μιας διαδικτυακής υπηρεσίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Recode, που βασίζεται σε πηγή που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τα σχέδια του Khan. Αντί να παρέχει μια ποικιλία προϊόντων, στόχος είναι η εταιρεία να παρέχει εξειδικευμένα προϊόντα σε συγκεκριμένες κατηγορίες.

Προς το παρόν, ο Khan δεν έχει ονομάσει την startup του και δεν είναι ακόμα έτοιμος να την αποκαλύψει. Δεν έχει ακόμα δηλώσει ποιες μάρκες ενδέχεται να εργαστούν με την υπηρεσία και αρνήθηκε να σχολιάσει τα σχέδιά του, όταν ρωτήθηκε από το Recode.

Ο Khan ήταν ο επικεφαλής της στρατηγικής στο Snap για τέσσερα χρόνια. Στο πλαίσιο του ρόλου του, του ανατέθηκε να βοηθήσει την εταιρεία να αυξήσει το εισόδημά της μέσω διαφημίσεων και να ηγηθεί της εταιρείας σε μια επιτυχή ΙΡΟ. Θεωρείτο ευρέως ως ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της εταιρείας, ενώ προηγουμένως είχε εργαστεί ως τραπεζίτης.

Σύμφωνα με το Recode, η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Πηγή: fortunegreece.com

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment