Τα S11 είναι ακουστικά και Powerbank μαζί και κοστίζουν μόλις 13.69€

Τα S11 είναι ακουστικά και Powerbank μαζί και κοστίζουν μόλις 13.69€

Ιδανικό δώρο για τις γιορτές να κάνετε σε φίλους η και στον εαυτό σας.

Τα S11 δεν είναι κάτι διαφορετικό από παρόμοια ακουστικά που έχουμε συναντήσει από καταστήματα της Κίνας. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι η μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας του charging box το οποίο σε ώρες ανάγκης μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να φορτίσεις το κινητό μιας και 2200 mAh θα σε καλύψουν.

Στα άλλα χαρακτηριστικά, τα S11 ασύρματα ακουστικά έχουν ειδικά σχεδιασμένους τους σένσορες ώστε να μην απαιτούν μεγάλη πίεση όπως έχουμε δει σε άλλα ακουστικά που κυριολεκτικά πρέπει να πιέσεις στο αυτί σου προκειμένου π.χ να σηκώσεις μια κλήση ή να αλλάξεις τραγούδι. Έχουν αδιαβροχοποίηση IPX5 που σημαίνει ότι σε βροχή και ιδρώτα δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα στην απόδοση τους..

Τεχνολογία για μείωση θορύβων και αυτόματη βελτίωση της φωνής τα κάνουν αρκετά δελεαστικά λόγω τιμής στα 13.69€ που τα προμοτάρει αυτές τις μέρες το Cafago.com

Μπορείτε να τα αποκτήσετε εδώ: https://bit.ly/38kHfzD

Αναλυτικά χαρακτηριστικά

Διάρκεια κλήσης: Περίπου 4 ώρες
Standby: 20 ώρες
Φόρτιση: 1 με 2 ώρες
Απόσταση: 10m
Μπαταρία: 3.7V, 50mAh
Charging box battery: 3.7V, 3500mAh
Βάρος: 4g / 0.1ounce
Μέγεθος: 64 * 62 * 25mm / 2.5 * 2.4 * 1.0in

 

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment