Τι επιχείρηση θα ξεκινούσε σήμερα ο δισεκατομμυριούχος Μαρκ Κούμπαν

Είναι δισεκατομμυριούχος, με πάρα πολλές επιτυχημένες επενδύσεις «στο βιογραφικό του». Ωστόσο, αν ξεκινούσε σήμερα μια νέα επιχείρηση, ποια θα ήταν αυτή;

Ο λόγος για τον διάσημο – και αρκετά εκκεντρικό – μεγαλοεπενδυτή Μάρκ Κούμπαν, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει αυτή την ερώτηση σε ένα event που συμμετείχε πρόσφατα.

«Εάν ξεκινούσα σήμερα μια νέα επιχείρηση, θα την έχτιζα γύρω από την Alexa», δήλωσε, σύμφωνα με το CNBC.

Γιατί όμως ο Κούμπαν εστιάζει στην Alexa, το «κορίτσι-βοηθό» της Amazon που μπορεί να μεταμορφώσει το σπίτι μας σε ένα πραγματικά «έξυπνο σπίτι»; «Ο σχεδιασμός της Alexa είναι πάρα πολύ απλός. Όλοι ωστόσο εκτιμούν ότι ο σχεδιασμός της είναι πάρα πολύ δύσκολος. Και εδώ κρύβεται η πραγματική ευκαιρία. Για αυτό λέω στα παιδιά μου και στα παιδιά όλου του κόσμου, ξεκινήστε να σχεδιάζετε εργαλεία όπως η Alexa και θα μπορείτε να βγάζετε 25, 30 ή ακόμη και 40 δολάρια την ώρα!», εξηγεί ο Κούμπαν, ο οποίος προβλέπει πως το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης προμηνύεται λαμπρό.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο 60χρονος Κούμπαν έχει περιουσία που αγγίζει τα 4,1 δισ. δολάρια.

Πηγή: insider.gr

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: