Το νέο LG 21:9 UltraWide B2B monitor 34’’ συνδυάζει άψογα εργασία και ψυχαγωγία

Το νέο LG 21:9 UltraWide B2B monitor 34’’ συνδυάζει άψογα εργασία και ψυχαγωγία

 

Το LG 21:9 UltraWide 34UB88 B2B monitor είναι εξοπλισμένο με πάνελ ανάλυσης Full HD 3.440 x 1.440, προσφέροντας υψηλή ευκρίνεια και ευρύ οπτικό πεδίο. Η τεχνολογία UltraWide IPS δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν αψεγάδιαστες και ρεαλιστικές εικόνες από οποιαδήποτε γωνία θέασης, ενώ το χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99%, προσφέρει έντονα και ζωντανά χρώματα υψηλής ποιότητας.

 

Ως προς την συμβατότητα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η οθόνη 34UB88 είναι συμβατή με συσκευές Mac μέσω των δύο θύρων Thunderbolt™ 2. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να εκμεταλλευτεί την 4 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων που προσφέρει σε σχέση με το πρότυπο USB 3.0, καθώς και να επεκτείνει τις δυνατότητες του υπολογιστή μέσω μιας απλής διαμόρφωσης daisy-chain, χωρίς την ανάγκη χρήσης επιπλέον βύσματος. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης της μπταρίας του κινητού σας ή οποιασδήποτε άλλης smart συσκευής σας, μέσω της USB 3.0 Quick Charge, διαθέσιμης θύρας.

 

Με τη λειτουργία Screen Split (διαιρούμενη οθόνη) η οθόνη χωρίζεται σε πολλές ενότητες για διαφορετικές εργασίες με την αλλαγή μεγέθους των παράθυρων. Οι δυνατότητες έχουν επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνουν 4 τύπους Picture-in-Picture (PIP) οι οποίοι επιτρέπουν στον χρήστη να συνεχίσει να εργάζεται στην κύρια οθόνη ενώ βλέπει ένα βίντεο σε μικρότερο παράθυρο. Με αυτόν τον τρόπο οι λειτουργίες διαιρούμενης οθόνης και PIP δίνουν τη δυνατότητα για πραγματικό multitasking.

 

Εμπνευσμένη από την ομορφιά και τη δύναμη της φύσης, η νέα εργονομική βάση ArcLine της οθόνης ολοκληρώνει τον εκλεπτυσμένο Cinema screen σχεδιασμό της. Μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα χωρίς εργαλεία, ενώ διαθέτει ρυθμίσεις ύψους και κλίσης για να προσαρμοστεί ανάλογα.

 

Επιπλέον, για τους λάτρεις του gaming, η νέα οθόνη 34UB88 παρέχει πολλές δυνατότητες. Με τη λειτουργία Motion Blur Reduction επιτυγχάνεται ακόμα πιο φυσική ροή των γραφικών, ελαχιστοποιώντας τα είδωλα (afterimages) που εμφανίζονται συχνά σε videogames που έχουν γρήγορες εναλλαγές και ρυθμό, το gaming και η επεξεργασία video αλλάζει πραγματικά επίπεδο.

 

Τέλος, το LG 21:9 UltraWide™ 34UB88 monitor διαθέτει τη λειτουργία σταθεροποιητή μαύρου χρώματος (Black Stabilizer), η οποία βελτιώνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές, ενώ το sRGB 99% επιτυγχάνει τη μέγιστη πιστότητα χρωμάτων, αποτελώντας ιδανική λύση για επαγγελματίες φωτογράφους και graphic designers.. Τέλος, προσφέρει την επιλογή Game Mode, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με το είδος (genre) του παιχνιδιού που παίζει όπως FPS, RTS και Custom Game.

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment