Το νέο Samsung Galaxy Watch ήρθε σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

H Samsung Electronics Hellas παρουσιάζει το Galaxy Watch 4G, το πρώτο smartwatch στην Ελλάδα που υποστηρίζει την τεχνολογία eSIM, αποκλειστικά στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Το Galaxy Watch 4G Silver (46mm), Black & Rose Gold (42mm) προσφέρει δυνατές επιδόσεις καθόλη τη διάρκεια της ημέρας κι έρχεται με διαχρονικό και εξατομικευμένο σχεδιασμό, ανάλογα το στιλ και τη διάθεση. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής Super AMOLED 1.3” και 1.2” αντίστοιχα για το Galaxy Watch 46mm και 42mm, και στεφάνη διαμορφωμένη ειδικά για την πλοήγηση του χρήστη, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό (5 ATM, κατάλληλο για κολύμβηση[i]) και έχει εντυπωσιακή αυτονομία μπαταρίας. Το smartwatch επιτρέπει στον χρήστη να διαχειριστεί κλήσεις, να ακούσει μουσική και να παρακολουθήσει τις αθλητικές του επιδόσεις κατευθείαν από τον καρπό του χεριού του, χωρίς την ανάγκη του smartphone του. Στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται επίσης, το ενσωματωμένο GPS με διαχείριση χαρτών, αλλά και η πληθώρα λειτουργιών προσωπικού βοηθού και προπονητή, καθώς αναγνωρίζει περισσότερους από 39 διαφορετικούς τύπους άσκησης.

Καινοτόμο και πρακτικό, το Galaxy Watch 4G διαθέτει ενσωματωμένη ψηφιακή κάρτα SIM στη συσκευή, που επιτρέπει την ενεργοποίηση σύνδεσης COSMOTE χωρίς να χρειάζεται φυσική κάρτα SIM. Παράλληλα, παραμένει κομψό και στιλάτο, συνδυάζοντας το στρογγυλό καντράν με περιστρεφόμενο στεφάνι (σήμα κατατεθέν των Samsung smartwatches) με την ψηφιακή αισθητική, με τη λειτουργία οθόνης Always On Display.

Το Galaxy Watch 4G θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr.

[i] Το Galaxy Watch LTE έχει ανθεκτικότητα στο γλυκό νερό έως 50 μέτρα βάθος, σύμφωνα με το πρότυπο πιστοποίησης ISO 22810:2010.

Tags:
, , ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: