Το πολυαναμενόμενο Assassin’s Creed Origins ήρθε στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το πολυαναμενόμενο Assassin’s Creed Origins ήρθε στον ΓΕΡΜΑΝΟ

To Αssassin’s Creed Origins, ο νέος πολυαναμενόμενος τίτλος του αγαπημένου action – adventure παιχνιδιού ήρθε στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Οι λάτρεις της περιπέτειας και της αδρεναλίνης μπορούν να το αποκτήσουν απευθείας από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα ή από το www.germanos.gr με 69,90€ για τις κονσόλες PS4 και Xbox One.

 

Το Assassin’s Creed είναι η πολυαγαπημένη και all-time-classic πλέον, σειρά περιπέτειας και δράσης με εξαιρετικά πετυχημένους τίτλους και spin-offs. Μετά από το διάλειμμα ενός έτους από τον προηγούμενο (Assassin’s Creed Syndicate), η υπόθεση του φετινού τίτλου τοποθετείται στην αρχαία Αίγυπτο σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους της ιστορίας της, στα χρόνια βασιλείας της Κλεοπάτρας. Η ιστορία φτάνει μέχρι τη δημιουργία της Αδελφότητας των Ασσασσίνων και οι gamers καλούνται να ανταποκριθούν στις αποστολές και στις απαιτήσεις αυτού του νέου ανεξερεύνητου κόσμου.

 

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας και του gaming, φέρνει τις νέες κυκλοφορίες, τους κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών και τις προηγμένες κονσόλες σε προσιτές τιμές, προσφέροντας στους πελάτες του μοναδικές στιγμές ψηφιακής ψυχαγωγίας.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: