Το Arc of Alchemist θα κυκλοφορήσει για το PS4 αυτόν τον χειμώνα

Το Arc of Alchemist θα κυκλοφορήσει για το PS4 αυτόν τον χειμώνα

Πέρα από τους ατέλειωτους αμμόλοφους της ερήμου, λέγεται πως υπάρχει ένα κλειδί για να σωθεί η ανθρωπότητα. Άραγε θα γίνετε εσείς οι σωτήρες του ανθρώπινου είδους, ή μήπως η λύτρωση είναι απλώς μια οφθαλμαπάτη; Ο κόσμος-έρημος του Arc of Alchemist RPG θα εμφανιστεί στο PlayStation 4 αυτόν τον χειμώνα. Εκτός από την κυκλοφορία του σε ψηφιακή μορφή, στην Ευρώπη θα διατεθεί και σε εμπορική συσκευασία.

 

Τι είναι το Arc of Alchemist

 

Ταξιδέψτε στην έρημο αναζητώντας το κλειδί που θα σώσει την ανθρωπότητα – το Great Power. Η Quinn Bravesford, για χάρη του βασιλείου της, οδηγεί τους στρατιώτες της στη μάχη ενάντια σε ένα σωρό εχθρικά έθνη. Κάποια στιγμή, ο βασιλιάς κηρύττει ότι θα στείλει μία ερευνητική ομάδα στην Έρημο των Ενάρξεων.

 

Κι έτσι, η Quinn επιλέγεται ως αρχηγός αυτής της αποστολής. Η Quinn κοιτάζει την αρχαία συσκευή αλχημείας που κρατά στα χέρια της, το Lunagear. Σύμφωνα με τους θρύλους, αν κάποιος ενσωματώσει τα τέσσερα Πετράδια στο Lunagear, θα ξεκλειδώσει το Great Power και θα σώσει την ανθρωπότητα. Στο Lunagear της Quinn είναι μόνο μία πέτρα ενσωματωμένη. Εσείς θα πρέπει να μαζέψετε τις υπόλοιπες – αν ο θρύλος ευσταθεί.

 

Εκτός από την απειλή των επικίνδυνων πλασμάτων και των Machine Dolls που περιπλανιόνται στην έρημο, ένα από τα εχθρικά έθνη, το Principality oh Neuhaven, έχει στείλει τον στρατό του προς αναζήτηση του Great Power. Τώρα, η Quinn και οι σύμμαχοι της πρέπει να αντιμετωπίσουν το Principality of Neuhaven με την ελπίδα να βρουν το Great Power και να σώσουν την ανθρωπότητα. Η Quinn ατσαλώνει τον εαυτό της, αλλά ακόμα κι έτσι, δεν μπορεί να μην αμφιβάλλει για την ύπαρξη του Great Power

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Τέσσερα Πετράδια που εξουσιάζουν τους πάντες – Το Lunagear είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που χρησιμοποιεί Πετράδια που αντιστοιχούν στα τέσσερα στοιχεία της Φύσης: τη Φωτιά, το Νερό, τον Άνεμο και το Χώμα. Χρησιμοποιήστε και τα τέσσερα Πετράδια για να λύσετε γρίφους, να μεταχειριστείτε οργανικά και μηχανικά αντικείμενα του περιβάλλοντος ώστε να ανοίξετε νέα μονοπάτια, αλλά και για να εξοντώσετε τους εχθρούς με πανίσχυρες στοιχειακές επιθέσεις!
  • Η ευλογία της βάσης – Η Βάση είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για να ξεκουράζονται οι παίκτες και για να προετοιμάζουν το ταξίδι τους. Κατασκευάστε τη βάση σας από το μηδέν και χτίστε εγκαταστάσεις για να βοηθήσετε την ομάδα σας. Οι παίκτες μπορούν να ορίσουν στρατιωτικούς σχηματισμούς, να αγοράσουν χρήσιμο εξοπλισμό και αντικείμενα, αλλά και να χτίσουν εγκαταστάσεις που θα ενδυναμώσουν τις επιθέσεις και τις δεξιότητες τους. Καθορίστε τη βάση σας σύμφωνα με τις ανάγκες της ομάδας σας!
  • Μάχες με ρυθμό – Μέσα σε μια στιγμή, οι παίκτες μπορεί να λύνουν μηχανικά προβλήματα και την επόμενη να αντιμετωπίζουν γιγάντια μηχανικά τέρατα. Κάθε κόκκος άμμου που πατάτε μπορεί είτε να σας οδηγήσει σε ένα νέο μονοπάτι είτε στον θάνατο. Προσοχή λοιπόν!
  • Ο σχηματισμός είναι κρίσιμος – Πειραματιστείτε με τις κλάσεις των μελών της ομάδας και ορίστε τον σχηματισμό της για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάθε τρομερό εχθρό. Συντονίστε τις προσπάθειες σας με προσοχή και φροντίστε να προετοιμαστείτε πριν αρχίσετε την εξερεύνηση!
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment