Το Blacksad: Under the Skin θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου 2019

Το Blacksad: Under the Skin θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου 2019

Το Blacksad: Under the Sin, το αφηγηματικό adventure game που αναπτύσσει η Pendulo Studios και η YS Interactive, αποκαλύπτεται στο νέο του story trailer. Ανακαλύψτε τις νέες πληροφορίες γι’ αυτήν την συναρπαστική έρευνα, γνωρίστε κάποιους από τους εντυπωσιακούς χαρακτήρες και, για πρώτη φορά, ακούστε τη φωνή του John Blacksad!

Βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη, τη δεκαετία του ’50: Ο Joe Dunn, ιδιοκτήτης μιας πυγμαχικής λέσχης, βρίσκεται νεκρός. Εν τω μεταξύ, το ανερχόμενο αστέρι, Bobby Yale, παραμονές του πιο σημαντικού αγώνα της καριέρας του, εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Η Sonia Dunn, κόρη του Joe, αναλαμβάνει το γυμναστήριο και πρέπει να αντιμετωπίσει τις οικονομικές δυσκολίες του. Προσλαμβάνει τον ιδιωτικό ντετέκτιβ John Blacksad για να ερευνήσει την εξαφάνιση του Yale.

Με τους ανθρωπομορφικούς χαρακτήρες του και την απίστευτη αίσθηση της δεκαετίας του 1950, το Blacksad: Under the Skin προσφέρει όλη την ατμόσφαιρα ενός αστυνομικού διηγήματος, με τον ίδιο τρόπο που το κάνει και η ομώνυμη σειρά comic.

Στον ρόλο του John Blacksad, οι παίκτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτήν την περιπέτεια με τον δικό τους τρόπο. Ανάλογα με τις αποφάσεις τους, οι παίκτες θα επηρεάσουν τις σχέσεις ανάμεσα στον Blacksad και τους υπόλοιπους χαρακτήρες, αλλά και την κατάληψη της έρευνας.

Μαζί με το story trailer, η Microids αποκάλυψε και τις λεπτομέρειες της collector’s edition του Blacksad: Under the Skin, η οποία περιλαμβάνει μία φιγούρα του Blacksad, ένα portfolio και, φυσικά, το ίδιο το παιχνίδι!

Το Blacksad: Under the Skin θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4, στο Xbox One, στο Nintendo Switch, στα PCs και στα Mac στις 26 Σεπτεμβρίου 2019. Το παιχνίδι θα προσφέρει φωνητικά στα Αγγλικά, στα Γαλλικά και στα Ισπανικά, με υπότιτλους στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ολλανδικά.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment