Το C-Lab της Samsung θα αποκαλύψει Οκτώ Νέα Projects Τεχνητής Νοημοσύνης στην CES 2019

Το C-Lab της Samsung θα αποκαλύψει Οκτώ Νέα Projects Τεχνητής Νοημοσύνης στην CES 2019

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε οκτώ νέα, καινοτόμα projects Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) που ανέπτυξε το πρόγραμμα της εταιρείας C-Lab, και τα οποία θα παρουσιαστούν στη CES 2019, 8-11 Ιανουαρίου. Επιπλέον, οκτώ start-ups που έχουν δημιουργηθεί από το C-Lab θα παρουσιάσουν τα προσφάτως διαθέσιμα εμπορικά τους προϊόντα στη CES για να διερευνήσουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

 

Τα οκτώ νέα projects του C-Lab περιλαμβάνουν: την υπηρεσία εικονικής διαφήμισης in-video “Tisplay”, τη λύση ASMR ηχογράφησης “aiMo”, την υπηρεσία άμεσης δημιουργίας video “MEDEO”, την υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης ανάλυσης ειδήσεων “PRISMIT”, την υπηρεσία δημιουργίας αρώματος κατά παραγγελία “Perfume Blender”, την αυτορρυθμιζόμενη βάση monitor “Girin Monitor Stand”, το επιτραπέζιο φωτιστικό τεχνητής νοημοσύνης “alight”, και τη λύση ακουστικής υποβοήθησης ”SnailSound”.

 

Στην CES 2019, το C-Lab θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο αριθμό projects που έχει αποκαλύψει ποτέ σε μία μόνο έκθεση από την πρώτη παρουσία του το 2016. Το γεγονός αυτό θα βοηθήσει στην τελειοποίηση των projects και στην προετοιμασία των πρωτότυπων προϊόντων πριν αυτά φτάσουν στην αγορά.

 

«Θα παρουσιάσουμε πολλά υποσχόμενα projects του C-Lab που αξιοποιούν τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης στον τομέα της δημιουργίας περιεχομένου video, δημιουργίας αρωμάτων και άλλων. Συνδέονται άμεσα με την καθημερινότητά μας και ελπίζουμε να κερδίσουμε την προσοχή των παρευρισκόμενων», δήλωσε ο Inkuk Hahn, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Creativity & Innovation Center της Samsung Electronics.

 

Επιπλέον, οι start-ups από το C-Lab της Samsung: MOPIC, LINKFLOW, lululab, WELT, Cooljamm company, MONIT, BLUEFEEL και analogue plus θα συμμετάσχουν στην CES 2019 για να παρουσιάσουν προσφάτως διαθέσιμα εμπορικά προϊόντα και να διερευνήσουν διεθνείς επαγγελματικές ευκαιρίες.

 

Τρεις από αυτές τις νεοσύστατες επιχειρήσεις του C-Lab έχουν διακριθεί κερδίζοντας στα Innovation Awards της CES 2019. Aξιοσημείωτο είναι το παράδειγμα της φορητής κάμερας της LINKFLOW. Η FITT360 απέσπασε βραβείο στην κατηγορία Ψηφιακής Εικονοποίησης (Digital Imaging) επί δύο συναπτά έτη. Οι MOPIC και lululab κέρδισαν στις κατηγορίες Φορητών Media Players και Αξεσουάρ (Portable Media Players & Accessories), και Βιοτεχνολογίας (Biotech). Από το 2016, οι start-ups του C-Lab έχουν νικήσει συνολικά έξι φορές και έχουν αποδείξει την εμπορική αξία καθώς και την τεχνολογία τους.

 

Το C-Lab δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2012, ως εσωτερικό πρόγραμμα επώασης ιδεών που ενθαρρύνει τη δημιουργική εταιρική κουλτούρα και καλλιεργεί καινοτόμες ιδέες από τους εργαζόμενους στη Samsung. Το πρόγραμμα υποστηρίζει την ανάπτυξη ιδεών από όλους τους επιχειρηματικούς τομείς. Από το 2015, η πολιτική της C-Lab για νεοσύστατες επιχειρήσεις βοηθά τα στελέχη της εταιρείας που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα C-Lab projects, να ιδρύσουν τις δικές τους start-ups. Η Samsung υποστηρίζει τις νεοφυείς επιχειρήσεις μέσω επενδύσεων κεφαλαίων εκκίνησης και επιχειρηματικής καθοδήγησης για να συμβάλλει στην επιτάχυνση της ανάπτυξής τους, εγγυώμενη παράλληλα ανεξαρτησία στο διοικητικό τομέα.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment