Το Fortnite έρχεται στα Android

Το Fortnite έρχεται στα Android

To Fortnite της Epic Games έρχεται σε Android αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με ανακοίνωση των developer χθες. Σε άρθρο τους με τίτλο “The State of Mobile,” αναφέρθηκαν κάποια από τα features πάνω στα οποία δουλεύει η ομάδα που ανέλαβε το κομμάτι mobile. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν του custimizable HUD αλλά και το voice chat αποκλειστικά για το mobile.

 

Σύμφωνα με τους ίδιους η επικοινωνία είναι το βασικό κλειδί της επιτιχίας στα battle royale games επομένως γίνεται προσπάθεια για ένα σύστημα επικοινωνίας με τους συμπαίκτες το οποίο να είναι σταθερό και να διαθέτει δυνατότητες όπως mute. Αυτό πιθανότητα θα γίνεται με κάποιο κουμπί πάνω στην οθόνη πράγμα που μας είναι αρκετά γνώριμο θα έλεγα από το PUBG.

 

 

Το Fortnite είναι ήδη διαθέσιμο για IOS από τον Μάρτιο και κατάφερα να ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια δολάρια μέσα στις πρώτες 3 εβδομάδες από αγορές εντός παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει πως με την είσοδο του παιχνιδιού στα android θα υπάρξει σημαντική αύξηση στα κέρδη της εταιρίας.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment