Το Giana Sisters: Twisted Dreams – Owltimate Edition θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch

Το Giana Sisters: Twisted Dreams – Owltimate Edition θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch

Πάρτε μια βαθιά ανάσα… Το Giana SistersTwisted Dreams – Owltimate Edition μπορεί να είναι ένας από τους μακρύτερους τίτλους παιχνιδιών που θα δείτε μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά το μήκος του είναι επίσης ανάλογο τόσο με το περιεχόμενο όσο και με τον ενθουσιασμό που θα προσφέρει. Κι αυτό, διότι μια νέα έκδοση του αγαπημένου platform game κατευθύνεται προς το Nintendo Switch και θα προσφέρει πλούσιο, νέο περιεχόμενο για την περίσταση.

 

Η Owltimate Edition περιλαμβάνει το Giana SistersTwisted Dreams καθώς και όλα τα DLCs που έχουν κυκλοφορήσει, συμπεριλαμβανομένου του Rise of the Owlverlord. Δεν σταματάμε εκεί όμως: πέντε ολοκαίνουρια επίπεδα και νέα, όμορφα cutscenes ανάμεσα σε κάθε επίπεδο μεταμορφώνουν τη συγκεκριμένη έκδοση στην καλύτερη όλων των εποχών για τη σειρά. Επίσης, ο φημισμένος Γερμανός συνθέτης Chris Huelsbeck και το Σουηδικό συγκρότημα Machinae Supremacy δημιούργησαν νέα κομμάτια για το παιχνίδι.

 

Το Giana SistersTwisted Dreams – Owltimate Edition αναπτύσσεται από τη Black Forest Games, ένα στούντιο που ανήκει στην THQ Nordic, και θα εκδοθεί από τη HandyGames, το πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας της THQ Nordic. Η HandyGames θα ενεργεί ως αυτόνομη εταιρεία έκδοσης παιχνιδιών και θα επικεντρωθεί στα μικρά και μεσαία 3rd party indie games.

 

Το Giana SistersTwisted Dreams – Owltimate Edition είναι ένας από τους τίτλους που θα παρουσιάσει η HandyGames στη φετινή Gamescom.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment