Το Pornhub δίνει δωρεάν πρόσβαση στο Premium για του Αγίου Βαλεντίνου

To Pornhub αποφάσισε να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσφέροντας δωρεάν στους χρήστες του το Premium υλικό του.

Αυτό σημαίνει πως για 24 ώρες οι non-Premium subscribers του δημοφιλούς σάιτ ερωτικού περιεχομένου θα έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες βίντεο -κάποια σε 4k.

Πέρυσι, όταν το Pornhub έκανε το ίδιο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η κίνηση στο Premium αυξήθηκε κατά 308% και συνολικά 3.5 εκατομμύρια χρήστες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έδειξαν χρήστες σε χώρες όπως η Χιλή, όπου η κίνηση αυξήθηκε κατά 7.288% (!), κι ακολουθούν το Μεξικό, το Περού, η Κολομβία και ο Ισημερινός.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ακόμη και οι όροι που αναζήτησαν οι χρήστες διαφοροποιήθηκαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έγιναν πιο ρομαντικοί, με το «Valentine» να καταγράφει αύξηση κατά 3.481% και ακολουθούν τα «cupid» (652%), «love» (244%) και «massage» (225%).

Πηγή: www.lifo.gr

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: