Το remake του συναρπαστικού cel-shading FPS, XIII, βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Το remake του συναρπαστικού cel-shading FPS, XIII, βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Η Microids και η PlayMagix Ltd δημοσίευσαν ένα teaser για το remake του καλτ, κλασσικού XIII, του celshading FPS που κυκλοφόρησε αρχικά το 2003. Οι παίκτες είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστούν όταν μάθουν ότι το remake του XIII θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου 2019 για το PlayStation 4, το Xbox One, το Nintendo Switch, τα PCs και τα Mac!

 

Βασισμένο στους πέντε πρώτους τόμους της ομώνυμης σειράς comics, το XIII κατέκτησε τις καρδιές των παικτών με το απαράμιλλο μείγμα περιπέτειας που στηρίζεται στο σενάριο, λεπτομερούς gameplay και μοναδικής στο είδος της καλλιτεχνικής διεύθυνσης.

 

«Ο στόχος μας είναι να δημιουργούμε τις καλύτερες περιπέτειες για τους παίκτες και το XIII καλύπτει αναμφίβολα την στρατηγική μας. Η επιστροφή σε αυτό το παιχνίδι ήρθε πολύ φυσικά, καθώς νοιώθουμε πως αυτή η μοναδική στο είδος της FPS εμπειρία, η οποία καθοδηγείται από το σενάριο, λείπει από το σημερινό τοπίο του gaming. Ο στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε την συναρπαστική ιστορία του XIII σε μια νέα γενιά παικτών με τα καλύτερα δυνατά γραφικά καιanimations», δήλωσε ο Francois Coulon, επικεφαλής του τμήματος παραγωγής στην Microids.

 

«Η ομάδα της PlayMagic έχει ενθουσιαστεί με την ευκαιρία του remake ενός αληθινά κλασσικού παιχνιδιού – με τον εκμοντερνισμό των γραφικών, του ήχου και των animations, παραμένοντας πιστή στην απίστευτη αίσθηση και εικόνα του αρχικού XIII. Οι μηχανισμοί του gameplay στο XIII δουλεύονται από την αρχή, σε μια προσπάθεια εκμοντερνισμού της εμπειρίας με τέτοιο τρόπο ώστε να περιβάλλει το πνεύμα του παιχνιδιού. Είμαστε σίγουροι ότι οι λάτρεις του αρχικού παιχνιδιού θα λατρέψουν την στιγμή που θα ξανά-ανακαλύψουν ένας από τα αγαπημένα τους παιχνίδια, ενώ οι νέοι παίκτες θα δουν ένα αληθινά εμβληματικό έργο τέχνης υπό νέα σκοπιά», είπε ο Giuseppe CruglianoCEO και διευθυντής του δημιουργικού τμήματος της PlayMagic Ltd.

 

Ποια είναι η ιστορία στο XIII

 

Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο του «Thirteen», ενός ταλαντούχου στρατιώτη που έχασε την μνήμη του και κατηγορείται για τη δολοφονία του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Ξυπνάτε τραυματισμένοι και με απώλεια μνήμης στην παραλία του Brighton, με μοναδικό στοιχείο ένα μικρό κλειδί και το μυστηριώδες τατουάζ «XIII» δίπλα από την κλείδα σας. Σκοπός σας είναι να αναζητήσετε τις απαντήσεις στα 34 επίπεδο του solo campaign. Μην ανησυχείτε, θα βρείτε τον κατάλληλο οπλισμό στην πορεία.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το remake θα ανακοινωθούν σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι!

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment