Το «The Walking Dead» επιστρέφει τη Δευτέρα! Τι θα γίνει στον 8ο κύκλο!

Το «The Walking Dead» επιστρέφει τη Δευτέρα! Τι θα γίνει στον 8ο κύκλο!

Στον 7ο κύκλο της σειράς, ο φόβος και η αγωνία κυριάρχησαν στην Alexandria με τον Negan (Jeffrey Dean Morgan) και τους Saviors να σκορπούν τον τρόμο και το θάνατο. Ο Rick (Andrew Lincoln) είχε μεν υποταχθεί στο Negan και τους «νόμους» του, όμως η ανάγκη του για ελευθερία και επιβίωση είχε μόνο μία απάντηση: την επανάσταση.

Έτσι, έψαξε να βρει συμμάχους μέσα στους επιζώντες, με απώτερο σκοπό την εξέγερση εναντίον του Negan. Η σεζόν κλείνει με ένα φοβερό cliffhanger: την ήττα του Negan στην τελευταία μάχη και τον πόλεμο να είναι προ των πυλών.

 

Στον 8ο κύκλο, ο Rick και ο Negan είναι έτοιμοι να αναμετρηθούν μέχρι τελικής πτώσεως. Μπορεί οι αδίστακτοι Saviors να είναι περισσότεροι και με καλύτερο εξοπλισμό, ο Rick όμως και οι σύμμαχοί του μάχονται για έναν ανώτερο σκοπό. Την επιβίωση! Πρέπει να πολεμήσουν για να κτίσουν ένα μέλλον που θα μπορούν να ζήσουν ελεύθεροι.

 

Στο πλευρό του Rick, θα βρεθούν ο Daryl (Norman Reedus), η Maggie (Lauren Cohan) και ο Ezekiel (Khary Payton)οι οποίοι ηγούνται των δυνάμεων της Alexandria, του Hilltop και του Kingdom, αντίστοιχα!

 

Ο 8ος κύκλος του «The Walking Dead» ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις και προβλέπεται πιο «δημιουργικός» από ποτέ.

Η μεγάλη πρεμιέρα του 8ου κύκλου «The Walking Dead» έρχεται την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 22.40, με το 100ο επετειακό επεισόδιο, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική, αποκλειστικά στο FOX!

Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22.40, ενώ θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Δείτε το επίσημο trailer:

Gazzeta.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment