Τρία απαραίτητα αξεσουάρ που χρειάζεσαι αν έχεις κάμερα!

Τρία απαραίτητα αξεσουάρ που χρειάζεσαι αν έχεις κάμερα!

Όλοι μας πλέον χρησιμοποιούμε κάποια dslr ή action cam η ακόμα και camcorders για να δημιουργούμε όμορφα βίντεο αλλά και φωτογραφίες. Μόνη της η κάμερα δεν αρκεί και χρειαζόμαστε κάποια βασικά αξεσουάρ για να πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Παρακάτω σας παρουσιάζω 3 οικονομικές λύσεις για να αναβαθμιστείτε χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Χωρίς τρίποδο δεν κάνεις τίποτα

D1175-6-e826Για ιδιαίτερες φωτογραφίες σε manual ρυθμίσεις με αλλαγές στο χρόνο κλείστρου ο τρίποδας είναι απαραίτητος για να βγει η σωστή φωτογραφία. Επίσης αν σου αρέσει να δημιουργείς βίντεο και θέλεις αυτή την ομαλή μετάβαση στο πλάνο σου είναι το βασικό σου εργαλείο. Εκεί έξω κυκλοφορούν εκατομμύρια τρίποδες που αγγίζουν και τιμές ακριβότεροι από την ίδια την κάμερα σου. Για αρχή εμείς θα σου προτείνουμε έναν οικονομικό όπως τον 3110A Pro Camera Tripod που με τιμή περίπου στα 10€ είναι μια ιδανική λύση για να ξεκινήσεις.

 

 

 

 

D1175-15-e826

 

Χαρακτηριστικά:

Specifications:
Material: Aluninum
Head type: Three-way
Max load capacity: 2kg / 4.40Lb

Max height: 1020mm / 40.15in
Min height: 345mm / 13.58in
Folded height: 350mm / 13.77in
Leg colomn quantity: 4 sections
Item weight: 400g / 14.09oz
Package size: 36.5 * 8.5 * 8.5cm / 14.37 * 3.34 * 3.34in (L * W * H)
Package weight: 475g / 16.76oz

Ο φωτισμός είναι απαραίτητο συστατικό

D3594-1-c26d-70Y1Ακόμα και αν δεν έχεις τόσο καλή κάμερα η φακό ή απλά χρησιμοποιείς το smartphone σου για τα βίντεο και φωτογραφίες σου, ο καλός φωτισμός μπορεί να βελτιώσει πάρα πολύ την εικόνα σε βαθμό που δεν θα το πιστεύεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειάζεται να αγοράσεις ολόκληρο mini studio φωτισμού αλλά μερικές led λάμπες που προσαρμόζονται εύκολα πάνω στην κάμερα η στο τρίποδο θα κάνουν τη δουλειά τους. Το Photo Pad Panel με 228 μικρά led είναι μια αγορά που σίγουρα δεν θα μετανιώσεις.

 

 

 

 

 

Σταθερότητα = ποιότητα

D1895R-8-766aΌσοι από εσάς ασχολείστε κυρίως με τα βίντεο και ιδιαίτερα σε κίνηση έχετε παρατηρήσει πως κρατώντας την κάμερα στο χέρι δεν μπορείτε να πετύχετε αυτή την απαλή μετάβαση και κινηματογραφική λήψη που επιθυμείτε. Τα Gimbal κοστίζουν ακριβά αλλά υπάρχει και καλύτερη λύση όπως το Andoer Professional Handheld Stabilizer που σας δίνει τη δυνατότητα για σταθερά πλάνα τύπου steadycam ξοδεύοντας περίπου 15€.

 

 

 

 

 

 

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment