Χρυσό Playstation θα κυκλοφορήσει η Sony

Χρυσό Playstation θα κυκλοφορήσει η Sony

Μόνο σε αυτό το Playstation θα καταδεχόταν να παίξει Pro ή Uncharted ο Χρυσοδάκτυλος! Πρόκειται για ένα PS4 Slim σε χρυσό χρώμα που η Sony έχει σκοπό να ανακοινώσει πιθανότατα στην έκθεση E3 του Λος Άντζελες στις 13 Ιουνίου, ωστόσο υπάρχει ήδη στις αποθήκες κάποιων καταστημάτων στις ΗΠΑ.

Υπάλληλος της αλυσίδας Target ανέβασε μια φωτογραφία (επάνω) στο Reddit, ενώ σε ένα κατάστημα Walmart κάποιες συσκευές τοποθετήθηκαν από λάθος σε ράφι, με τιμή 249 δολαρίων. Ένας πελάτης που προσπάθησε να το αγοράσει – αλλά του το πήραν πίσω στο ταμείο – επίσης ανέβασε φωτογραφία (κάτω) του κουτιού στο Reddit.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το χρυσό Playstation 4 Slim θα έχει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1TB και θα συνοδεύεται από ένα επίσης χρυσό Dualshock 4. Ο υπάλληλος του Target έκανε λόγο για κυκλοφορία στις 9 Ιουνίου, δηλαδή πριν από την E3. Σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε περισσότερα.

Πηγή: insider.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment