Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Desperados 3 στο νέο του trailer

«Το Desperados III είναι ένα real-time tactical stealth game»! Ναι, καλά. Και τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Εδώ είμαστε, για να σας εξηγήσουμε! Όταν θα κυκλοφορήσει το Desperados III στις 16 Ιουνίου για τα PCs, το PlayStation και το Xbox One, οι παίκτες θα μάθουν την προέλευση των αγαπημένων Desperados και θα βυθιστούν σε ένα απαιτητικό παιχνίδι τακτικής με πολύ ελευθερία: Το κάθε ένα από τα διαφορετικά σενάρια θα προσφέρουν πολλούς τρόπους για να φτάσετε στον στόχο σας και το Desperados III φιλοξενεί πέντε μοναδικούς στο είδος τους ήρωες, ο καθένας με τις δικές του δεξιότητες.

Στο νέο trailer θα δείτε τι μπορούν να κάνουν οι κώνοι οπτικού πεδίου, ο θόρυβος από τους πυροβολισμούς ή τα σκυλιά-φύλακες – και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το περιβάλλον προς όφελος σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το υπόβαθρο της ανάπτυξης του Desperados III και για τους ανθρώπους που το δημιούργησαν; Δείτε τη νέα σειρά των developer diaries από τη Mimimi Games, στην οποία η ομάδα μιλά για τα κίνητρα της, τις μεθόδους της, τους στόχους της και τη διασκέδαση της.

Τα developer diaries βρίσκονται στο YouTube κανάλι της THQ Nordic, όπου μπορείτε να βρείτε ένα νέο επεισόδιο κάθε Τετάρτη:

Επεισόδιο ένα: https://youtu.be/iWPETCElNQU

Επεισόδιο δύο: https://youtu.be/iCFX1XbqRQM

Επεισόδιο τρία: https://youtu.be/yyCvxz_lcRY

Επεισόδιο τέσσερα: https://youtu.be/aXyi0Zjm56M

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: