ΕΡΤ VR: Ζήσε το Παγκόσμιο Κύπελλο

ΕΡΤ VR: Ζήσε το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το πρωτοποριακό App της δημόσιας τηλεόρασης επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθήσει σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας όλες τις αναμετρήσεις που έλαβαν, ή θα λάβουν χώρα  στα πλαίσια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου κατά τον μήνα διεξαγωγής του στην Ρωσία.

Οι βασικές λειτουργίες της εφαρμογής  είναι οι εξής:

– Δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης των αγώνων με ενσωματωμένα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα παιχνίδια, με δυνατότητα περιστροφής του οπτικού πεδίου κατά 180°

 – Video On Demand, δηλαδή η επιλογή παρακολούθησης μαγνητοσκοπημένου αγώνα σε VR Format, με δυνατότητα αλλαγής οπτικής γωνίας μεταξύ 18 διαφορετικών καμερών 

– Παρακολούθηση των καλύτερων φάσεων ενός αγώνα, συνοδευόμενων από στατιστικά στοιχεία

– Λειτουργία “ψηφιακού tour” σε ορισμένους χώρους της πόλης διεξαγωγής του αγώνα που συμπεριλαμβάνει την άφιξη και την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.  

Η εφαρμογή θεωρητικά μπορεί να λειτουργήσει με την χρήση του Smartphones σας και μόνο, χωρίς την ανάμειξη εικονικής πραγματικότητας, ωστόσο έτσι ο χρήστης χάνει το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας. Για την πλήρη αξιοποίηση της εφαρμογής η ιδανική επιλογή είναι η χρήση ενός VR Headset, μέσω του οποίου μπορείτε να απολαύσετε όλα τα παραπάνω προνόμια σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας

Αγοράζοντας ένα Entry Level VR Headshet όπως το V1.0 SC-G01 της Shinecon μπορείτε να παρακολουθήσετε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη από την σουίτα ενός γηπέδου ή, μπροστά σε ένα πλήρως εξοπλισμένο Home Cinema με ταυτόχρονη παροχή πλούσιων στατιστικών. 

Εάν θέλετε να βιώσετε την VR εμπειρία ακόμα πιο ζωντανά, χωρίς να ξεφύγετε από το budget σας, υπάρχουν και εξαιρετικές εναλλακτικές όπως το SHINECON VR Super Headset V4.0 SC-G04E. Η συσκευή αυτή προσφέρει όλες τις παραπάνω λειτουργίες, με την επιπλέον παρουσία ενσωματωμένων ηχείων πάνω στην μάσκα VR, τα οποία μεταφέρουν τον ήχο του smartphone μέσω σύνδεσης του 3.5 mm Jack καλωδίου που θα βρείτε στο αριστερό μέρος του Headset.

 

Ο λόγος που στεκόμαστε στην συγκεκριμένη εταιρία είναι πως προτάσεις όπως αυτές οι δύο (αλλά και άλλες παρόμοιου κόστους που θα βρείτε στην σελίδα μας) αποτελούν ίσως την ιδανική σχέση ποιότητας / τιμής για την χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής, αλλά και την είσοδο ενός αρχάριου στον κόσμο της VR τεχνολογίας γενικότερα.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις συμβατότητας με το κινητό σας τηλέφωνο, τις οποίες θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας:

Για Android smartphones το λειτουργικό σύστημα πρέπει να είναι Android 5.0+ και η συσκευή πρέπει να πληροί τα παρακάτω κριτήρια

– Να έχει ενσωματωμένο γυροσκόπιο

– Να υποστηρίζει εφαρμογές VR

Για Apple συσκευές πρέπει να έχετε λειτουργικό σύστημα: iOS 10.0+  και το κινητό σας πρέπει να είναι  iPhone 5S, ή οποιοδήποτε νεότερο μοντέλο.

Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε δωρεάν στους παρακάτω συνδέσμους, ανάλογα με την πλατφόρμα σας:

Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ert.vr.mobile

 

iOS:

https://itunes.apple.com/gr/app/ert-vr/id1393680860?mt=8

 

Κοτενίδης Ευθύμης

www.safesales.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment