Η LG Electronics Hellas στηρίζει το 18ο συνέδριο Greek ICΤ Forum

Η LG Electronics Hellas στηρίζει το 18ο συνέδριο Greek ICΤ Forum

Η LG Electronics Hellas (LG) συμμετείχε στο 18ο συνέδριο Greek ICT Forum, το οποίο διοργανώθηκε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Novotel Athens. Το φετινό συνέδριο, το οποίο είχε τίτλο Digital and Technological Strategies for Business Reforming and Productivity”, εστίασε στις ψηφιακές και τεχνολογικές στρατηγικές που έχουν στόχο τη μεταρρύθμιση της οικονομίας και την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων, με ιδιαίτερη βαρύτητα και έμφαση στην αξιοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας από επιχειρήσεις, δημόσιους και ιδιωτικούς Φορείς.

H LG από την πλευρά της, με ηγετική θέση στην αγορά ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων, συμμετείχε στη θεματική ενότητα με τίτλο “Software Applications and ICT Strategies in Crisis: Ποιες είναι οι προτάσεις των Ψηφιακών Τεχνολογιών;” όπου και παρουσίασε τις επαγγελματικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης που προσφέρει. Η σημερινή, ιδιαίτερα απαιτητική εποχή επιτάσσει τη συστηματική αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών για την εξοικονόμηση πολύτιμων οικονομικών πόρων και σε αυτό το πλαίσιο, η LG ανέλυσε τα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν οι λύσεις της σε επιχειρήσεις και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση τους. Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Επαγγελματικού τμήματος της LG Electronics Hellas αναφέρθηκε στα πρωτοποριακά και καινοτόμα OLED και Ultra High Definition προϊόντα ψηφιακής σήμανσης της εταιρείας, τα οποία προσφέρουν απίστευτα ζωντανά χρώματα, υψηλή ευκρίνεια και φωτεινότητα καθώς και μεγάλη ευελιξία ως προς την χρήση τους, αποτελώντας τον ισχυρότερο σύμμαχο για τις επιχειρήσεις που θέλουν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο αλληλεπίδρασης με το καταναλωτικό κοινό.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του, με τίτλο “Revive the Business now!”, ο κ. Γιάννης Μαντάς δήλωσε: «Οι δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία στις επιχειρήσεις του σήμερα είναι πάρα πολλές. Δεδομένων των αλλαγών που συμβαίνουν στο χώρο του Digital Signage, οι οργανισμοί στην εποχή μας έχουν πολλαπλές επιλογές, προκειμένου να αναδιαμορφώσουν τις στρατηγικές τους, να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες τους και να μειώσουν τα κόστη που απορρέουν από αυτές. H LG διαθέτει ένα μοναδικό portfolio επαγγελματικών λύσεων ψηφιακής σήμανσης, που προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να βοηθηθούν οι επιχειρήσεις να κάνουν το βήμα που θα τις φέρει μπροστά από τον ανταγωνισμό».

Το Greek ICT Forum αποτελεί το σημείο αναφοράς των Ελλήνων ICΤ Experts, αλλά και όλων των στελεχών του ιδιωτικού τραπεζικού και δημόσιου τομέα που επιθυμούν να συμβαδίσουν με όλες τις νεότερες εξελίξεις των τομέα των τεχνολογιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Οικονομίας καθώς και του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων όπως επίσης με την υποστήριξη των Γενικών Γραμματειών Πληροφοριακών Συστημάτων, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Στο συνέδριο συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη από όλες τις βαθμίδες και μονάδες οργανισμών και επιχειρήσεων από τη βιομηχανία της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment