Νέο UltraGear™ monitor της LG με 1 ms χρόνο απόκρισης

Νέο UltraGear™ monitor της LG με 1 ms χρόνο απόκρισης

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο UltraGear™ Nano IPS gaming monitor 38GL950G-B, που ενσωματώνει λειτουργίες υψηλής απόδοσης που ανταποκρίνονται σε όλα τα δημοφιλή παιχνίδια. Το συγκεκριμένο monitor με χρόνο απόκρισης 1 ms, προσφέρει μια ανεπανάληπτη gaming εμπειρία, εκπληρώνοντας τις προσδοκίες των gamers όσον αφορά στην ταχύτητα και στην απόδοση των χρωμάτων.

Διαθέσιμο σε 37,5 ίντσες, υποστηρίζει το 98% της γκάμας χρωμάτων DCI-P3 και χρωματικό εύρος 35% μεγαλύτερο από το sRGB 100%, αποδίδοντας χρώματα υψηλής πιστότητας για την αναπαραγωγή ακόμα πιο ζωντανών σκηνών στο πεδίο της μάχης. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία NVIDIA® G-SYNC®, παρέχει ομαλή κίνηση χωρίς απώλειες στα καρέ και αλλοιώσεις της οθόνης, φαινόμενα που προκαλούνται από τη διαφορά μεταξύ του ρυθμού των καρέ της κάρτας γραφικών και του ρυθμού ανανέωσης.

 

Η μεγάλη κυρτή οθόνη με αναλογία διαστάσεων 21:9, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία gaming, καθώς διαθέτει εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα των 175 Hz, χάρη στην οποία τα αντικείμενα ενισχύονται με μεγαλύτερη ευκρίνεια για ακόμα πιο ομαλό παιχνίδι, με σχεδόν εξωπραγματικό οπτικό αποτέλεσμα. Υποστηρίζει, επίσης, VESA DisplayHDR™ 400, παρέχοντας μια ρεαλιστική εμπειρία, καθώς οι gamers έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης.

Παράλληλα, το νέο monitor διαθέτει αξεπέραστο σχεδιασμό και Sphere lighting 2.0, που υπερβαίνει τα όρια του έμμεσου φωτισμού, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον παιχνιδιού, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την καταπόνηση των ματιών. Με τη λειτουργία συγχρονισμού ήχου, το UltraGear™ monitor ενεργοποιείται ανάλογα με τους δυναμικούς ήχους του παιχνιδιού, ενώ η λειτουργία συγχρονισμού βίντεο, ενεργοποιείται ανάλογα με τα χρωματικά οπτικά εφέ που εμφανίζονται στο monitor, “βυθίζοντάς” τους χρήστες πλήρως στον κόσμο του παιχνιδιού.

Το UltraGear™ 38GL950G-B με IPS panel όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζεται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel

 

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment