Σύμπραξη Xiaomi-Ikea για έξυπνες οικιακές συσκευές

Σύμπραξη Xiaomi-Ikea για έξυπνες οικιακές συσκευές

Η κινεζική εταιρία παραγωγής κινητών τηλεφώνων Xiaomi ανακοίνωσε την συνεργασία της με την σουηδική Ikea για την ανάπτυξη έξυπνων οικιακών συσκευών στην διάσκεψη MIDC που διοργάνωσε η κινεζική εταιρία στο Πεκίνο.

Από τον Δεκέμβριο, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον έξυπνο φωνητικό βοηθό της XiaoAi και την εφαρμογή κινητού τηλεφώνου Mijia, προκειμένου να ελέγχουν τις έξυπνες συσκευές φωτισμού της Ikea.

Η συνεργασία μεταξύ της Xiaomi και της Ikea έχει ως στόχο την διεύρυνση της συνεργασίας τους, στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης (AI), αλλά και του διαδικτύου των πραγμάτων (IoT) με “την δημιουργία έξυπνων προϊόντων για αρκετούς ανθρώπους που θα μπορούν να τα αγοράζουν σε προσιτές τιμές, αλλά και θα τα κατανοούν με ευκολία,” δήλωσε ο Μπτζορν Μπλοκ υπεύθυνος του τομέα έξυπνων οικιακών συσκευών της Ikea, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “China Daily.”

Πηγή: thetoc.gr

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment