Η SOEDESCO θα εκδώσει το Kaze and the Wild Masks, φόρο τιμής στα 90s

Η SOEDESCO θα εκδώσει το Kaze and the Wild Masks, φόρο τιμής στα 90s

Η SOEDESCO ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ομάδα ανάπτυξης VOX Game Studio για την έκδοση του πολύχρωμου 2D platform game «Kaze and the Wild Masks». Η VOX Game Studio είναι μια ανεξάρτητη εταιρία ανάπτυξης από τη Βραζιλία, η οποία δουλεύει με πάθος το παιχνίδι από το 2015. Ο Andre Schaan, γενικός διευθυντής της VOX Game Studio, ανυπομονεί για τη συνεργασία: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τη SOEDESCO για να κάνουμε το Kaze ένα τίτλο που θα θυμούνται όλοι. Η εμπειρία της εταιρίας στην κυκλοφορία platform και pixel art τίτλων όπως το Teslagrad και το Owlboy θα ευνοήσει το Kaze and the Wild Masks». Ο Bas de JongeMarketing Manager της SOEDESCO, σχολιάζει: «Καμία βιβλιοθήκη εκδότη δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς ένα τίτλο αυτού του είδους και είμαστε χαρούμενοι που θα συμπεριλάβουμε το Kaze στη δική μας. Λατρεύουμε την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’90 και το Kaze αναπαριστά το φανταστικό pixel art εκείνης της εποχής».

 

Ένας φόρος τιμής στις επιτυχίες του ‘90

 

Εμπνευσμένο από τη χρυσή εποχή των platform games, το Kaze and the Wild Masks συνοδεύει τους παίκτες σε ένα ταξίδι στον κόσμο των αναμνήσεων. Οι παίκτες θα ζήσουν την κλασσική ατμόσφαιρα των κλασσικών platform games της δεκαετίας του ’90, που τόσο αγάπησαν, χάρη στους απλούς και διαισθητικούς μηχανισμούς, τις δύσκολες προκλήσεις, τα εμβληματικά bosses και την ικανοποίηση της ομαλής κίνησης στις πλατφόρμες και της ταχύτητας. Εκτός από την έμπνευση που αντλεί από κλασσικά παιχνίδια σαν το Donkey Kong Country 2 και το Super Mario World, το Kaze and the Wild Masks ορίζει τη δική του ταυτότητα με πολύχρωμα, σύγχρονα pixel art γραφικά που σαγηνεύουν τόσο τις παλιές όσο και την τωρινή γενιά παικτών.

 

Τι είναι το Kaze and the Wild Masks

 

Στο Kaze and the Wild Masks ταξιδεύετε στα Crystal Islands με το στυλ των κλασσικών platform games της δεκαετίας του ’90. Αναλαμβάνετε τον ρόλο του Kaze και πρέπει να σώσετε τον φίλο σας Hogo από μια κατάρα που απλώνεται στα νησιά. Αντιμετωπίστε νευριασμένα, ζωντανά λαχανικά χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις των Wild Masks. Κινηθείτε με χάρη σαν μια τίγρη, πετάξτε στον ουρανό σαν τον αετό, τρέξτε σαν μια σαύρα και κολυμπήστε σαν τον καρχαρία.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Εξαπολύστε τις δυνάμεις των Wild Masks για να αποκτήσετε τα χαρακτηριστικά της τίγρης, του αετού, της σαύρας και του καρχαρία
  • Αποκαλύψτε τα μυστικά των Crystal Islands σε πάνω από 30 επίπεδα και άλλες 50 bonus πίστες
  • Ξαναζήστε τις παιδικές αναμνήσεις που έχετε από τα κλασσικά platform games με υψηλής ποιότητας pixel art
  • Ανοίξτε δρόμο σε ένα ικανοποιητικά ομαλό, αλλά δύσκολο platform game
Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment