Ξεπέρασε τα 30.2 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως το PlayStation 4

Ξεπέρασε τα 30.2 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως το PlayStation 4

Σταθερά καλή η πορεία του PlayStation 4 μέσα στα πρώτα δύο χρόνια κυκλοφορίας, καθώς η Sony ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε τα 30.2 εκατ. πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, αριθμός που μεταφράζεται σε περίπου 1.25 εκατ. κονσόλες ανά μήνα. Η εταιρεία αναφέρει στο Δελτίο Τύπου ότι το PS4 συνεχίζει να σημειώνει τον ταχύτερο και μεγαλύτερο ρυθμό πωλήσεων στην ιστορία του PlayStation.

Από την πλευρά της, η Microsoft δεν έχει αποκαλύψει ακριβή νούμερα εδώ και περίπου έναν χρόνο, όταν είχε ανακοινώσει πως ξεπέρασε τα 10 εκατ. αποστολές σε μεταπωλητές. Πάντως, τον προηγούμενο μήνα το Xbox One βρέθηκε στην κορυφή των μηνιαίων πωλήσεων στις ΗΠΑ χάριν στην κυκλοφορία του Halo 5: Guardians, κάτι που είχε να συμβεί από τον περασμένο Απρίλιο.

Σε ό,τι αφορά το Wii U, το οποίο κυκλοφόρησε έναν χρόνο πριν τα PS4 και Xbox One, η Nintendo ανέφερε ότι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 είχε πραγματοποιήσει 10.73 εκατ. αποστολές σε όλο τον κόσμο.

 

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

2 Comments

Post A Comment