Το UMI Plus E φέρνει την έννοια της «οικονομικής ναυαρχίδας» σε ένα άλλο επίπεδο.

Το UMI Plus E φέρνει την έννοια της «οικονομικής ναυαρχίδας» σε ένα άλλο επίπεδο.

Οι κατασκευαστές smartphones προσφέρουν συχνά προϊόντα σε προσιτές τιμές, αλλά με χαμηλό σχεδιασμό και μέτρια χαρακτηριστικά. Ωστόσο, η UMi (τώρα UMIDIGI) πήρε έναν άλλο δρόμο – ένας από τους λόγους που αξίζει να αγοράσει κάποιος το UMi Plus E είναι απλά η κομψή του εμφάνιση. Η συσκευή είναι σε ματ μαύρο χρώμα κατασκευασμένη από μέταλλο, το οποίο επιτυγχάνεται μέσω των πολλαπλών επιπέδων επεξεργασίας, παρέχοντας έτσι δύναμη και ένα βελτιωμένο σχεδιασμό που είναι ανθεκτικό στα ξεφλουδίσματα.

umi1

Η Full HD οθόνη 5,5 ιντσών από τη Sharp με τεχνολογία Sunlight Display που μπορεί να ρυθμίζει αυτόματα την αντίθεση της φωτεινότητας και του χρώματος. To UMi Plus E είναι από μόνο του ένα μεγάλο highlight. Η συσκευή φέρει τον Helio P20 της MediaTek  χρονισμένο στα 2,3GHz. Το UMi Plus E θα είναι το πρώτο που θα φέρει τον Helio P20 στην παγκόσμια αγορά.

Η συσκευή θα έχει επίσης 6GB  RAM που θα επιτρέπει να τρέχουν στο παρασκήνιο δεκάδες εφαρμογές, ενώ η εσωτερική μνήμη θα είναι στα 64GB και με μία κάρτα SD μπορεί να φτάσει μέχρι και 256GB που θα είναι πολύ χρήσιμη για την αποθήκευση των 4Κ βίντεο με την 13MP κάμερα. Η συσκευή έρχεται με Android Marshmallow ενώ δεν θα αργήσει να πάρει το update σε Android Nougat.  Το επόμενο χαρακτηριστικό είναι η απόδοση της μπαταρίας.

umi2

Το UMi Plus E είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 4000 mAh από τη Sony, η οποία πληροί δύο ημέρες χρήσης multi-tasking 17 ώρες παρακολούθησης βίντεο ή 121 ώρες ακρόασης μουσικής. Αυτό που είναι ζωτικής σημασίας σήμερα (ειδικά για εκείνους που τους αρέσει να ταξιδεύουν) είναι η λειτουργία γρήγορης φόρτισης. Το UMi Plus Ε το επιτυγχάνει χάρη στην τελευταία ΡΕ + 2,5 ° Quick Charge. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το UMi Plus Ε είναι σε ανταγωνιστική τιμή που είναι σπάνιο να βρείτε στην αγορά!

umi3

Χαρακτηριστικά:

– Mediatek Helio P20, Octa-Core processor clocked at 2,3ghz

– 6GB of LPDDR4 RAM

– 64GB of internal storage

– SHARP 5.5 FHD LTPS Arc Screen Display

– SONY 4000mAh battery with PE+ Quick Charging support

– SAMSUNG PDAF 13MP 5-Element lens main camera, 5MP front camera

– MICROARRAY 2.1 Touch ID fingerprint scanner

– Aerospace Class Unibody Aluminium body in Onyx black

Βρες το εδώ

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment