Δείτε το νέο μυστήριο που εμφανίστηκε στην σελίδα του Pirate Bay [αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες]

Δείτε το νέο μυστήριο που εμφανίστηκε στην σελίδα του Pirate Bay [αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες]

Σας είχαμε μιλήσει  (εδώ) πριν λίγες μέρες μέσα από το https://techsmart.gr/  για την αντίστροφη μέτρηση που είχε ενσωματωθεί στην σελίδα του Pirate Bay μετρώντας αντίστροφα μέχρι την 1η Φεβρουαρίου.

Η τελευταία προσθήκη όμως στην σελίδα του Pirate Bay έρχεται να ανεβάσει την αγωνία στα ύψη καθώς άλλαξε εμφάνιση προσθέτοντας ένα κινούμενο πειρατικό που κατευθύνεται προς ένα νησί δείτε εδώ.

Μια εξήγηση για το μυστήριο αυτό που κυκλοφόρησε, είναι πως πλέον η ιστοσελίδα πλέει προς την έδρα της.

Το  TorrentFreak από την πλευρά του αναφέρει πως είναι πολύ πιθανόν μια επίσημη δήλωση από το πλήρωμα του πειρατικού κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών.

Πηγή που είναι κοντά στην ομάδα διαχείρισης του Pirate Bay ενημέρωσε το TorrentFreak ότι θα ακολουθήσει μια επίσημη δήλωση σε λίγες ημέρες που μάλλον θα ξεδιαλύνει το μυστήριο.

Το μυστήριο με το  Pirate Bay φαίνεται να φτάνει στο τέλος του με του αμέτρητους υποστηρικτές του να περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις!

Θα ξαναδούμε άραγε το αγαπημένο μας Pirate Bay  στον αέρα? Θα φτάσει το πειρατικό στο νησί που κατευθύνεται?

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

3 Comments
  • gg
    Posted at 17:43h, 09 January Reply

    υπάρχει ήδη το pirate bay στην διεύθυνση thepiratebay.cr

    • BB
      Posted at 01:33h, 11 January Reply

      @GG, έχεις δίκιο δε ξέρεις τι λές! Ενημερώσου λίγο, δεν κάνει κακό. Το thepiratebay.cr είναι μια ανεπίσημη κόπια η οποία έχει αναφερθεί και από το torrentfreak ως μη έμπιστη. Είναι φτιαγμένη από μια ομάδα που φτιάχνει πιστά αντίγραφα ιστοσελίδων με κακόβουλο σκοπό. Καλή τύχη στο κατέβασμα.

  • gmon7
    Posted at 12:51h, 10 January Reply

    παιδια το νησι ειναι η μυτιληνη δεν ξερω τι λετε εσεις..

Post A Comment